Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Puya, cursă pe străzile din Bucureşti. „Mi s-a defectat scuterul!” De ce îi invidia pe fotbalişti şi cum a ajuns să se pretindă impresar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 mai 2021, 11:18 / Actualizat: 19 mai 2021, 15:22

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Puya, cursă pe străzile din Bucureşti. „Mi s-a defectat scuterul! De ce îi invidia pe fotbalişti şi cum a ajuns să se pretindă impresar

Puya, invitat la AS.ro LIVE

AS.ro

Puya s-a simţit ca într-o cursă în drum spre platoul AS.ro LIVE. Cântăreţul a avut probleme în trafic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puya, invitat la AS.ro LIVE

„Am ajuns cu greu. Mi s-a defectat scuterul pe drum şi am rămas cu taxi-ul! Dar am ajuns. Uite, pot să mă laud că n-am lipsit niciodată la un concert sau la o emisiune”, a spus Puya.

Artistul i-a povestit lui Cătălin Oprişan cum s-a aflat în postura tinerilor fotbalişti care dau dintr-o dată peste mulţi bani.

„N-am avut pe cineva în spate care să ne înveţe ce să facem cu banii. Făceam toate tâmpeniile cu ei, îţi dai seama”, s-a amuzat Puya.

La începuturile carierei, când cânta în trupa La Familia, alături de Sişu, Puya era în acelaşi timp şi impresar. Telefonul i-a sunat chiar şi în emsiune.

Reclamă

„Sunt Gărdescu Dragoş, impresarul lui Puya. Şi când ajungeau la concert: ‘Păi, domnul Dragoş unde este? / Uite, eu sunt!… (n.r. sună telefonul) Îmi cer scuze! Poate pun şi un concert acum. (n.r. râde)”, a glumit Puya.

Puya le-a călcat pe urme fotbaliştilor. A ajuns să cânte chiar şi pe stadioane, chiar dacă nu reuşea să umple tribunele, aşa cum se întâmpla la meciuri.

„Am fost pe stadioane la un moment dat. Pe vremea aia, fotbaliştii adunau de 700 de ori mai mult şi sper să revină vremurile alea.

Reclamă 4 / 0/3

(…) Artiştii din România au ajuns destul de sus, zic eu. Chiar dacă nu adună stadioane, sunt cunoscuţi la nivel internaţional. Sunt deja multe nume care activează în zona aia. Iar stadioanele mai nou sunt online, stadionul Youtube (n.r. râde)”, a mai spus Puya.

Puya, peste 20 de ani de carieră

Rapper-ul Puya, pe numele său real Dragoş Gărdescu, are carieră muzicală de peste 20 de ani. El este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de hip-hop din România. Pe lângă cariera individuală, Puya face parte din trupa La Familia, alături de Sişu Tudor.

Puya activează în industria muzicală încă din 1994. În 2007, Dragoş Gărdescu a înființat ONG-ul Agenția Spartacus, care se ocupă de apărarea drepturilor deținuților și combaterea consumului de droguri. Rapper-ul a avut și acțiuni antidrog în liceele din țară.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și