Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | România, tărâm de vis pentru jucătorii portughezi :)! De ce aleg să rămână în țara noastră + Cum l-a "ajutat" Gigi Becali pe Geraldo Alves să-şi cucerească soţia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 12:18

EXCLUSIV AS.ro LIVE | România, tărâm de vis pentru jucătorii portughezi :)! De ce aleg să rămână în țara noastră + Cum l-a "ajutat" Gigi Becali pe Geraldo Alves să-şi cucerească soţia

AS.ro

Geraldo Alves a fost invitat la AS.ro LIVE

Invitat la AS.ro LIVE, Geraldo a povestit cum și-a cunoscut soția și de ce a decis să rămână în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu soția m-am cunoscut prin niște prieteni. Știa că sunt fotbalist, vedea pe la televizor că domnul Becali vorbea mereu de mine. Am văzut că este o fată inteligentă, era la facultatea de drept, m-am îndrăgostit și asta a fost. 

Am dus-o la plajă la mine. Cunoaște toată Portugalia. M-am gândit de multe ori să mă întorc, dar fetița se simte mai bine aici. Și pentru soție este mai bine. Am multe afaceri aici, îmi este bine”, a povestit Geraldo la AS.ro LIVE.

Geraldo Alves, atras de România

Geraldo Alves se gândește să își ia și cetățenia română și vrea să se apuce de antrenat copii.

Reclamă

Aici ai de toate: atmosferă, oportunități, limbă, restaurante, parcuri. Există multe condiții de a face business, asta te atrage.

Eu sunt plecat din Portugalia de vreo 15 ani, iar importanța mea în fotbalul portughez nu este aceeași ca în fotbalul românesc. Cred că aici pot ajuta cu mai multe lucruri decât în Portugalia”, susține Geraldo.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Geraldo Alves a fost invitat la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și