Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Scandalul monstru făcut de Anamaria Prodan. "Herea ajunge doar mort la Rapid!" / "Miroase a mort!". Poveste inedită cu Gigi Becali şi Copos

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 8:51

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Scandalul monstru făcut de Anamaria Prodan. "Herea ajunge doar mort la Rapid!" / "Miroase a mort!". Poveste inedită cu Gigi Becali şi Copos

AS.ro

Ovidiu Herea a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

  • Ovidiu Herea, transferul de un milion de euro
  • El a jucat la Rapid între 2007 şi 2013

În 2007, Ovidiu Herea avea 22 de ani, când a fost în centrul unuia dintre marile scandaluri din fotbalul românesc. El a fost dorit atât de George Copos, cât şi de Gigi Becali. Lupta acestora a dus la naşterea unor momente inedite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Herea: "Am plecat cu taxiul din Austria până în Germania"

Herea a fost prezentat de Rapid în tricoul lui FC Naţional, iar de Steaua, în tricoul Rapidului! Totul în decurs de câteva zile.

"Eram în cantonament cu FC Naţional. Primesc telefon de la domnul Iacov: 'ne-am înţeles cu nea George (n.r. Copos), pleci la Rapid'. Eram în Austria, ţin minte, am plecat cu taxiul până în Germania, am luat avionul dimineaţa, în echipamentul de prezentare al lui FC Naţional. 

Reclamă

Ne-a aşteptat o maşină pe la 8 dimineaţa. Când am ajuns, m-a dus direct la Crown Plaza. M-a băgat direct în conferinţa de presă: 'Noul jucător al Rapidului…'. Nu vorbisem nimic, nu ştiam nimic. Mi-au dat un tricou: 'Da, sunt fericit'. Ce puteam să spun?! 

După aia, ne-am dus să discutăm de contract. A fost totul în regulă. 'Mâine, te duci la antrenament'. Era Bergodi antrenor, pe care îl avusesem şi la FC Naţional. M-am antrenat, iar peste o săptămână aveam Supercupa României. Bergodi vroia să mă folosească, normal", şi-a adus amintre Herea. 

Reclamă

Ovidiu Herea: "Nu te mai vrea Rapid, te duci la Steaua!"

Doar că nebunia nu s-a oprit aici. Înainte să semneze cu Rapid, a făcut un ocol prin Ghencea, pe la marea rivală a giuleştenilor.

"Seara aveam meci, eu eram în cantonament cu echipa, tot aşa, îmbrăcat cu echipamentul Rapidului de prezentare. Primesc telefon: 'Nu ai semnat, nu? Pentru că nu te mai vrea Rapidul. Aşa că ar fi mai bine să te duci la Steaua (n.r. FCSB)', 'Cum? Am meci diseară?', 'Tu nu auzi că nu poţi să joci!'. 

Reclamă 4 / 0/3

A venit maşina, m-am trezit în Ghencea, în echipamentul Rapidului. Plin de ziarişti! De acolo a început toată nebunia. Nu a fost vina mea, dar cred că am fost unul dintre cei mai înjuraţi jucători de la Rapid, în primul an", a spus Herea. 

Anamaria Prodan: "Doar mort mai ajunge Ovidiu Herea la Rapid"

"Ţin minte că a fost o declaraţia a Anei (n.r. Anamaria Prodan), când a fost această tevatură. După ce primeam înjurăturile de rigoare, că 'să nu mai calce în Giuleşti, să nu mai vină…', ea a zis: 'Ok, Ovidiu n-o să mai ajungă niciodată la Rapid, decât mort!'. Şi când am intrat prima dată în vestiar, au început băieţii: 'Bă, miroase a mort!", a mai spus amuzat fostul jucător al Rapidului. 

 

Ovidiu Herea a fost transferat până la urmă la Rapid, pentru un milion de euro. El jucat timp de şase sezoane în Giuleşti, între 2007 şi 2013. În această perioadă, Herea a adunat 186 de meciuri şi 46 de goluri. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României