Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Secretul lui Dănuț Lupu! De ce prefera să joace fără jambiere! Cum a ales Dinamo în detrimentul Stelei

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 iunie 2021, 13:49

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Secretul lui Dănuț Lupu! De ce prefera să joace fără jambiere! Cum a ales Dinamo în detrimentul Stelei

AS.ro

Dănuț Lupu a dezvăluit de ce evolua fără jambiere

Secretul lui Dănuț Lupu! Marele fotbalist român a jucat mereu fără jambiere. Lupu susține că înainte de a intra pe teren își uda ghetele pentru a se mula mai bine pe picior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi se mulează mai bine ghetele pe picioare, fără jampieri. Când trebuia să joc cu jambiere, le tăiam, puneam leocoplast pe picioare. Le băgam în apă, înainte de meci. Pielea se mulează pe picior mai bine, nu am suportat. Eu jucam fără jambieri și fără apărători”, a dezvăluit Dănuț Lupu la AS.ro LIVE.

Secretul lui Dănuț Lupu! S-a înscris la seral pentru a scăpa de Armată

Dănuț Lupu a fost aproape de a ajunge la Steaua. Militarii au dorit să-l ia în Armată, dar Lupu s-a înscris la seral pentru a scăpa. Ulterior a prefertat să semneze cu Dinamo. Mircea Lucescu a mers personal după el. Fostul mijlocaș a mai fost dorit și de FC Olt.

Eram într-a 12. Luceafărul 85 am jucat la tineret pentru Gloria Buzău. Pistol s-a dus la Steaua, iar eu am plecat la Galați. A vrut să mă ia Steaua în Armată. M-am mutat de la zi la seral, doar ca să nu mă duc în Armată. Nu că eram dinamovist sau ceva. La un meci, pe o ceață de abia puteai vedea, m-am trezit cu nea Mircea Lucescu la teren: băi, băiatule, vrei să vii la Dinamo?

Reclamă

N-am știut ce să-i zic. Am zis să vorbesc cu tata. Tatăl meu este stelist. Eu am aflat acum 5 ani că tata este stelist. Eu am jucat atâția ani la Dinamo și la Rapid, niciodată nu mi-a spus. Nu mi-a zis că de ce să mă duc la Dinamo, m-a lăsat să aleg ce am vrut eu, mereu.

Uneori a fost bine, dar a fost și rău, poate n-am luat deciziile corecte mereu. Nașul Balaci a vrut să mă ia la Olt, am aflat după aia, înainte de nea Mircea. Am fost dorit de Steaua, Olt și Dinamo”, și-a amintit Dănuț Lupu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și