Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Sensei Florentin Marinescu, de la trupele speciale la Steaua! A fost antrenor personal pentru Nicușor și Valentin Ceaușescu

Silviu Corneanu Publicat: 6 mai 2021, 11:34

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Sensei Florentin Marinescu, de la trupele speciale la Steaua! A fost antrenor personal pentru Nicușor și Valentin Ceaușescu

AS.ro

Florentin Marinescu a fost invitat la AS.ro LIVE

Am fost convins să intru în Ministerul de Interne, ca un bun român care trebuie să-și servească țara. Am fost în schimburi de experineță peste tot, în Japonia, peste tot în lume și nivelul a crescut. Nu mă gândeam vreodată că o să ajung să primesc nivelul maxim, 10 dan”, a povestit Florentin Marinescu la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii au fost reticeniți la metodele de pregătire ale lui Florentin Marinescu

Jucătorii nu au primit prea bine metodele de pregătire pe care Sensei Florentin Marinescu le-a adus la Steaua și mai mereu comentau la Emeric Ienei, dar tehnicianul de atunci al militarilor a știut mereu cum să se scoată: ”Nu am ce să fac, este ordin”, le transmitea nea Imi.

”Jucătorii îi ziceau: haide, bre, nea Imi, iarăși face ăsta cu noi. Parcă-l aud și pe el: eu vă înțeleg, și eu am fost fotbalist, dar ce să facem, e ordin.

Nea Imi recunoaște că la început nu a crezut nici el, abia apoi și-a dat seama ce înseamă. Eu am fost mâna forte, cea care a strâns, iar el a fost mâna care l-a mângâiat tot timpul”, a dezvăluit Florentin Marinescu la AS.ro LIVE.

Reclamă
Reclamă

Florentin Marinescu, antrenorul copiilor lui Nicolae Ceaușescu

Sensei Marinescu susține că Valentin Ceaușescu a fost cel care l-a rugat să vină să ajute Steaua, el fiind antrenorul personal al copiilor lui Nicolae Ceaușescu. 

Eu îi pregăteam pe fii președintelui, Nicușor și Valentin. Nicușor a făcut puțin, sporadic, nu era prea legat de sportul ăsta. Este un sport mai rău. Artele marțiale cer mult mai multă disciplină. Am făcut antrenament cu Valentin Ceaușescu. El este unul dintre cei mai înfocați steliști”, susține Marinescu.

Reclamă

Cum a ajuns Florentin Marinescu la Steaua

O implicare a avut-o și Mircea Lucescu, cel pe care l-a ajutat în câteva rânduri în pregătirea echipei naționale. 

Mai țineam câte un antrenament pentru Dinamo, îi ajutam. Pe Mircea Lucescu îl mai ajutam la națională. Eu veneam din război, într-o zonă în care ne jucam de-a hoții și vardiștii. Mircea mi-a zis că i-a zis lui Valentin să mă ia la Steaua. Valentin mi-a zis mie să mă ocup puțin de jucătorii de la Steaua, să-i fac puțin mai altfel”, a mai spus Sensei Marinescu.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

10:18

„Nu suntem de acord cu locul 2!” Mihai Stoica, reacţie euforică după ce FCSB a dat recital cu RFS! Detaliul remarcat

10:11

VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon 1-3, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și