Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ştefan Bănică, aproape să fie bătut de fanii Rapidului. A mers în mijlocul lor cu steagul lui Dinamo! "Mi l-au ars"

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2021, 7:12

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ştefan Bănică, aproape să fie bătut de fanii Rapidului. A mers în mijlocul lor cu steagul lui Dinamo! "Mi l-au ars"

AS.ro

Ştefan Bănică a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

  • Ştefan Bănică a fost invitatul lui Cătălin Oprişan
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30

Ştefan Bănică a povestit la AS.ro LIVE cel mai încins moment petrecut ca suporter pe stadionul lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Bănică, aproape să fie bătut de fanii lui Rapid

"-Aveam steag din ăla, avea ţeavă din aia… 
-Te duceai cu din aia la meci?
-Da, mă! La un moment dat era un meci Dinamo-Rapid, la matineu, aşa. Cred că era şi amical. M-am sculat târziu, mi-am luat steagul şi m-am dus aşa, nu prea m-am uitat, şi m-am dus în galerie unde ştiam eu… Numai că galerie se mutase în partea cealaltă! Şi eu am nimerit în galerie lui Rapid, bă, frate! Cu steagul lui Dinamo! Copil fiind am scăpat uşor. Mi-au luat steagul, mi l-au ars, mi-au dat două şuturi în fund şi asta a fost tot"
, a povestit Ştefan Bănică la AS.ro LIVE.

VEZI AICI VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI ŞTEFAN BĂNICĂ

Reclamă

Ştefan Bănică a dat fotbalul pe actorie

Ştefan Bănică a locuit lângă stadionul Dinamo şi obişnuia să joace fotbal zi de zi. A fost observat de un antrenor al echipelor de juniori şi a fost chemat la probe. În cele din urmă a renunţat însă la fotbal ca să devină actor.

"Singura interacţiune cu fotbalul de performanţă a fost pe Dinamo, stadionul copilăriei mele. Eu săream gardul şi mergeam pe stadion. M-a văzut un antrenor la Dinamo, la copii, şi m-a întrebat dacă nu vreau să vin să încerc.

Reclamă

M-a chemat a doua zi, aveam un tricou verde şi eu nu am ştiut că ăia intrau la rupere. Când am văzut asta, am dat şi eu…mă strigau: "Bă, ăla în verde! Ăla în verde". Eu când am văzut ce se întâmplă, i-am luat şi eu la omor", a mai spus Ştefan Bănică.

Ştefan Bănică a compus imnul lui Dinamo

Celebrul artist este membru DDB şi a compus imnul lui Dinamo. ”Ideea imnului se leagă de Ionuț Lupescu. Când s-a întors el de la Kaiserslautern, în 2000, 2001, parcă, s-au regrupat ei atunci. Ionuț mi-a zis: nu te gândești și tu să faci un imn pentru Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Am zis: da, mă, cum să nu. I-am luat pe prietenii mei, colegii mei, am intrat în studio și am făcut imnul. L-am făcut cu toată dragostea”, a povestit Bănică la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian Vezi toate știrile
Pe același subiect
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Diverse • 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR
Liga 1 • 10:45
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!”
Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo
Liga 1 • 10:16
Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"
Liga 1 • 14 apr., 23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”