Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Suma uriaşă pe care o câştigă Dorian Popa, lunar, doar din urma abonaţilor din Youtube. "Se pare că fratele Popa este şi un vânzător bunicel"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 8:13

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Suma uriaşă pe care o câştigă Dorian Popa, lunar, doar din urma abonaţilor din Youtube. "Se pare că fratele Popa este şi un vânzător bunicel"

AS.ro LIVE

Dorian Popa a răspuns a întrebărilor lui Cătălin Oprişan

"Trebuie dimineaţa să faci un Insta Story. Până cu puţin timp în urmă lumea râdea şi spunea 'ia uite la ăla, se filmează şi când Hatz Johnule'. Acum lumea zice 'cum să mă filmez şi eu să fac ce faci tu?'

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorian Popa: "Se pot câştiga zeci de mii de euro pe lună din Youtube"

Se câştigă mult din postările de pe reţelele de socializare. Se pot câştiga de la câteva mii de euro, la zeci de mii de euro pe lună. Depinde de cât de mult te implici şi de content-ul pe care îl ai. Cât e de curat şi cât de plăcut este contentul tău pentru cei ce investesc în publicitate. 

Se pare că fratele Popa este şi un vânzător bunicel, ceea ce mă bucură extraordinar. Niciodată nu am comercializat un produs în care nu am crezut sau care nu mi-a plăcut. Nu e cazul să ne prostituăm. Nu trăiesc numai din asta. Nu fac sacrificiu din contentul pe care îl fac", a dezvăluit Dorian Popa, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.  

Dorian Popa a acceptat şi o provocare total neaşteptată: îşi va schimba prenumele din buletin cu. Hâtz – replica arhicunoscută de care fanii lui s-au îndrăgostit.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa 14:36 LPF a anunţat când se va juca Universitatea Craiova – FCSB! Programul etapei a 8-a din play-off/play-out 13:42 FotoReacţia lui Gigi Becali după ce a auzit că Adrian Mititelu Jr e în spital! Ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui! 13:00 Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el” Vezi toate știrile
Citește și