Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Teodora Meluță, dezvăluiri inedite despre începutul carierei. "A trebuit să mă împart între păpuși și mingea de fotbal"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 ianuarie 2021, 7:58

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Teodora Meluță, dezvăluiri inedite despre începutul carierei. "A trebuit să mă împart între păpuși și mingea de fotbal"

AS.ro LIVE

Teodora Meluță a fost convinsă de frații ei să se apuce de fotbal

Cea mai tânără debutantă din istoria naționalei tricolore a fost convinsă de frații ei să își aleagă acest drum. Cu greu a renunțat la păpuși.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora Meluță joacă de la 14 ani la "U" Olimpia Cluj

"Eu nu știam de existența fotbalului feminin. Mai am doi frați și ei au influențat această plăcere a mea pentru fotbal. Eu tot timpul trebuia să mă împart între păpuși și mingea de fotbal, să bag mingea de fotbal pe maidan cum se spune. Încercam să îmi iau dintre prietenele cu care mă jucam cu păpușile să vină la fotbal, ca să nu fiu singura care merge.

Atunci nu erau păpuși cu jambiere, dar acum eu știu că au apărut. Cei de la Barbie au făcut păpușă după Alex Morgan, componentă a naționalei României", a declarat Teo Meluță.

Jucătoarea celor de la "U" Olimpia Cluj încearcă să revină după o accidentare care o ține de trei luni departe de gazon. A suferit o factură la metatarsianul 5, după care s-a infectat cu coronavirus.

"Am stat 14 zile izolată, din fericire nu am avu tniciun simptom. Am ieșit din izolare, am mers la națională și am avut ghinionul să mă accidentez. Am scăpat doar cu orteză, am stat doar 6 săptămâni, dar am scăpat de operație", a spus Meluță la AS.ro LIVE.

Reclamă

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și