Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Tupeu de fotbalist! Atanas, către Ilie Balaci: ”Bat mai bine decât tine loviturile libere!” ”Minunea blondă”, reacție fabuloasă: ”Ce ai zis, mă?”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 30 ianuarie 2021, 7:45

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Tupeu de fotbalist! Atanas, către Ilie Balaci: ”Bat mai bine decât tine loviturile libere!” ”Minunea blondă”, reacție fabuloasă: ”Ce ai zis, mă?”

AS.ro

Lorena Balaci a fost invitată la AS.ro LIVE

Atanas i-a transmis lui Ilie Balaci că execută mai bine decât el loviturile libere, moment în care fosta legendă din Bănie i-a transmis că dacă se va întâmpla acest lucru va organiza o conferință de presă și va spune: ”E mai bun decât mine”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atanas Trică, provocare către Ilie Balaci

Cu două săptămâni înainte să moară tata, a fost spectacol. Tata stătea pe fotoliul lui, Atanas stătea pe canapea și-i trimite lui tata pe whats app o filmare cu el când bate o lovitură liberă. Și-i zice lui tata: băi, eu bat mai bine ca tine loviturile libere.

Tata se ridică: ce ai zis, mă? 

– Eu bat mai bine ca tine loviturile libere. 

– Dacă tu bați loviturile libere mai bine decât mine, eu strâng toată presa, iau tot ce s-a scris în istorie despre mine, toate diplomele, licențele, tot și le rup. Zic: gata, el e mai bun. Din acest moment eu sunt nimeni, omul e mai bun. Aveau un stil de a se împunge unul pe altul”, a povestit Lorena Balaci la AS.ro LIVE.

Reclamă

VIDEO cu declarațiile Lorenei Balaci

Cum a ajuns să se apuce de fotbal Atanas Trică

Lorena Balaci a dezvăluit în cadrul emisiunii AS.ro LIVE cum a ajuns să se apuce de fotbal fiul său cel mic. Fata lui Ilie Balaci susține că tatăl său și-a dat seama că Atanas va ajunge fotbalist încă de pe vremea când avea 4 ani.

La Atanas a fost o chestie foarte interesantă. Atanas cred că avea vreo 4 ani, tata se juca cu Hristu în curte și i-a zis: poți să dai printre picioarele scaunului? La care Hristu i-a zis: dar, tu poți? ”Eu pot” și a dat, a dat și Hristu. La care, ăsta micul stătea la piscină și a zis: pot și eu. 

Reclamă 4 / 0/3

La care tata: uite, mă, poate și ăsta. I-a dă. Și a dat. În momentul în care s-a așezat, și a luat poziția, să se ducă spre minge, tata i-a zis maică-mi: fii atentă că ăsta are ceva. Tata își dădea foarte repede seama la copii”, a dezvăluit Lorena Balaci la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile Lorenei Balaci

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și