Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Unchiul meu a fost o legendă a Rapidului!" Cum s-a speriat Mihai Iosif de Rică Răducanu şi de ce a debutat cu ghete bătute în cuie

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 8:05 / Actualizat: 15 iunie 2022, 16:32

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Unchiul meu a fost o legendă a Rapidului!" Cum s-a speriat Mihai Iosif de Rică Răducanu şi de ce a debutat cu ghete bătute în cuie

AS.ro

Mihai Iosif, invitat la AS.ro LIVE

  • Mihai Iosif, invitatul lui Cătălin Oprişan
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri de la 10:30, pe www.as.ro/live

Aventura lui Mihai Iosif la Rapid a început în cel mai frumos mod, sub privirile legendei din Giuleşti, Rică Răducanu. Iosif a avut şi în familie un simbol al Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif, invitat la AS.ro LIVE

„Unchiul meu a fost o legendă a Rapidului. Eu sunt fiul lui Gică, un simplu inginer. Mama era mai rapidistă ca el, pentru că fratele ei era Ion Pop, fundaş dreapta, legendă a anilor 70-80 la Rapid. Nu aveam altă ‘şansă’ (n.r. decât să fiu rapidist). 

Aveam 7 ani când m-a dus mama la Giuleşti. A fost prima şi ultima dată când a venit cu mine. Am dat de nea Rică (n.r. Răducanu). Mi-a dat o palmă, adică mi-a întins mâna să îl salut, de m-am speriat! ‘Cine e mamă, omul ăsta, atât de mare?! Mi-e frică de el!’ De atunci, de la 7 ani, de la A la Z, absolut la toate grupele de juniori, am jucat numai la Rapid.

Reclamă

Primul meu meci la juniori tot cu el antrenor a fost (n.r. cu Rică Răducanu). Mi-aduc aminte că nu aveam ghete. Mi-a dat unchiul meu o pereche de ghete bătute în cuie. Erau la propriu bătute în cuie!

Am jucat pe un teren de pământ la Pionierul. Doamne! M-a băgat vreo 10-15 minute, abia mergeam, dar eram atât de bucuros că jucam! După meci, n-am mai mers vreo săptămână. Mă rupseseră cuiele alea”, a povestit Mihai Iosif, la AS.ro LIVE.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI MIHAI IOSIF

Mihai Iosif, dat la schimb cu regretatul Cătălin Hîldan

Mihai Iosif, antrenorul care luptă cu giuleştenii pentru revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, a intrat în „peisajul” Ligii secunde în forţă, atât cu rezultate, cât şi cu declaraţii memorabile.

Mihai Iosif şi-a început cariera de fotbalist la Rapid, unde a debutat la doar 17 ani. Giuleştenii l-au cedat peste ani la Dinamo, iar apoi a ajuns la Chindia, la schimb cu regretatul Cătălin Hîldan. El și-a inceput cariera de antrenor la Rapid, la grupa de juniori 2001.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep