Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Vai, Messi… ” Alexandru Bourceanu, reacție genială, când a fost întrebat de duelul cu Leo Messi! Marele regret al fostului mijlocaș

Silviu Corneanu Publicat: 16 decembrie 2020, 11:27

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Vai, Messi… ” Alexandru Bourceanu, reacție genială, când a fost întrebat de duelul cu Leo Messi! Marele regret al fostului mijlocaș

Profimedia

Alexandru Bourceanu, în duel cu Leo Messi

Bourceanu l-a avut adversar direct pe Leo Messi în amicalul pe care România l-a jucat pe Arena Națională cu Argentina, 0-0. Fostul mijlocaș al echipei lui Gigi Becali și-a amintit de duelurile cu starul de la Barcelona și regretă că nu a reușit să facă schimb de tricouri cu el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Bourceanu are o colecție impresionantă de tricouri care este afișată în barul său din centrul Bucureștiului.

Alexandru Bourceanu, amintiri din duelul cu Leo Messi

”Vaaiii… Messi… îmi pare rău că nu am reușit să-i iau tricoul. Ar fi fost atât de frumos. Eu am o colecție de tricouri la restaurant. Cu Ronaldo nu am jucat, sunt amândoi cam la același nivel, dar, pentru mine, Messi are un plus.

Suntem la un nivel fotbalistic atât de jos încât e greu să spunem noi care e mai bun. Îi lăsăm pe cei care sunt mai aproape de ei. Cu Messi, am avut norocul că a fost un amical. Eram cu toții conștienți de valoarea lui, încercam să nu-l atacăm.

Încercam să aducem cât mai mulți jucători în jurul lui pentru a-i limita posibilitățile. Uitați-vă cum l-am ținut, îl trăgeam de mână (n.r. râde :)) ). A fost un amical, el a și vomitat pe teren, nu era în cel mai bun moment, dar Messi e Messi”, a declarat Alexandru Bourceanu în direct la AS.ro LIVE.

Reclamă
Reclamă 4

Alexandru Bourceanu, la momentul dezvăluirilor

Bourceanu știe care a fost motivul pentru care nu a evoluat la un nivel și mai înalt în carieră.

Au fost foarte mulți adversari care au fost peste nivelul meu. Poate și faptul că sunt un tip realist, negativist, m-a oprit din a performa un pic mai bine”, a mai spus Bourceanu la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Alexandru Bourceanu

Reclamă
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe paginile www.as.ro/live și www.as.ro, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și