Close

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vasile Maftei la Rapid? Răspunsul dat de fostul fundaș central: ”Toată lumea a zis că mă propun!”

Avatar photo

De Silviu Corneanu
Publicat: 26 mai 2021, 15:50

Vasile Maftei la Rapid? Fostul fundaș central a dat răspunsul după ce s-a vorbit despre faptul ca el și Bogdan Andone să preia echipa din Giulești.

Reclamă
Vasile Maftei la Rapid?

AS.ro

Vasile Maftei la Rapid? ”Legenda” giuleștenilor nu vrea să audă de o revenire la Rapid, în acet moment, din respect pentru munca depusă de Mihai Iosif.

Reclamă

Vasile Maftei la Rapid?

Maftei consideră că giuleștenii ar trebui să meargă pe mâna lui Iosif, pentru că acesta a reușit să promoveze în momentul în care nimeni nu se mai gândea la asta.

Miță a reușit niște lucruri extraordinare. Fiind în anturaj, i-a fost mai ușor să rămână. Nu s-ar fi băgat nimeni din afară. Nimeni nu mai avea așteptări când l-au pus pe el. A știut exact ce trebuie să facă. I-a ieșit cu vârf și îndesat și merită să rămână, să i se dea o șansă în Liga 1.

De ce să schimbi antrenorul dacă ai rezultate. Am fost la meciuri și toată lumea zicea că m-am dus să mă propun. Eu sunt prieten foarte bun cu Nico, ne vedem în fiecare zi, dar nu se pune problema”, a declarat Vasile Maftei la AS.ro LIVE.

Vasile Maftei așteaptă cu nerăbdare inaugurarea noului stadion Rapid

Vasile Maftei de abia așteaptă să meargă la meciuri pe noul stadion Rapid. Fostul fundaș central este nostalgic după vremurile în care fanii umpleau stadioanele.

Reclamă

Stadionul nou îl aștept ca pe pâinea caldă. Toată lumea îl așteaptă. Îmi aduc aminte cum era înainte, abia așteptam să mergem pe Ghencea să ocupăm o peluză, la fel și ei când veneau la noi.

Îmi aduc aminte, toată peluza de la noi, pe unde ieșeau jucătorii era ocupată de oaspeți. Este alt sentiment, abia aștept noul stadion”, a mai spus Maftei.

Stadionul Rapid

S-ar putea în toamnă, dar nu e o dată concretă”, a răspuns Mihai Iosif când a fost întrebat când va fi gata noul stadion Giulești.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
10:01 Cornel Dinu l-a făcut praf pe Billel Omrani: „Băiat reușit într-un club de noapte”. Nici Nicolae Dică nu a scăpat 9:50 FotoMario Mutu, fiul lui Adrian Mutu, este într-o relaţie cu o cântăreaţă cunoscută din România: „E iubita mea! Am zis: ‘Hai să văd ce e de ea!'” 9:38 Mihai Teja este antrenorul avertizat cu demisia în direct la TV: „Dacă ne bate Rapidul, bănuiesc că trebuie să îl dau afară” 8:53 „FCSB va avea soarta Urziceniului!” Condiţia pentru un scenariu de coşmar pentru fanii roş-albaştrilor 8:49 Florin Răducioiu, strigăt de revoltă după Chindia – Rapid 2-1: „Nu mi se pare în regulă! Ce vrei, să minţim?!” 3
oct.
23:46
Antonio Sefer, în depresie după Chindia – Rapid 2-1: „Este cel mai slab joc al nostru!” Ce a spus despre golul anulat
3
oct.
23:46
George Ogăraru, dezvăluiri tulburătoare după ce Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus: „În 2021 a fost diagnosticat cu cancer”
3
oct.
23:44
Adrian Mutu, nervos după Chindia – Rapid 2-1: „Dacă aș fi putut, aș fi schimbat mai mult!” Ce a spus despre golul anulat
3
oct.
23:37
Toni Petrea, în culmea fericirii după Chindia – Rapid 2-1: „Am meritat această victorie, vreau să ne salvăm de la retrogradare!” Reacțiile lui Popa şi Neguţ
3
oct.
23:28
Cristi Săpunaru și-a certat colegii după Chindia – Rapid 2-1: „E total vina noastră! Singurii vinovați suntem noi!” Replică pentru contestatari
Pe același subiect
Florin Răducioiu, ieșire nervoasă înainte de Dinamo - FCSB
Liga 1 • 8:49
Florin Răducioiu, strigăt de revoltă după Chindia – Rapid 2-1: „Nu mi se pare în regulă! Ce vrei, să minţim?!”
Liga 1 • 3 oct., 23:46
Antonio Sefer, în depresie după Chindia – Rapid 2-1: „Este cel mai slab joc al nostru!” Ce a spus despre golul anulat
Adrian Mutu, după ce Rapid a devenit lider în Liga 1
Liga 1 • 3 oct., 23:44
Adrian Mutu, nervos după Chindia – Rapid 2-1: „Dacă aș fi putut, aș fi schimbat mai mult!” Ce a spus despre golul anulat
Close