Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vasile Maftei la Rapid? Răspunsul dat de fostul fundaș central: ”Toată lumea a zis că mă propun!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 26 mai 2021, 15:50

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vasile Maftei la Rapid? Răspunsul dat de fostul fundaș central: ”Toată lumea a zis că mă propun!”

AS.ro

Vasile Maftei la Rapid?

Vasile Maftei la Rapid? ”Legenda” giuleștenilor nu vrea să audă de o revenire la Rapid, în acet moment, din respect pentru munca depusă de Mihai Iosif.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Maftei la Rapid?

Maftei consideră că giuleștenii ar trebui să meargă pe mâna lui Iosif, pentru că acesta a reușit să promoveze în momentul în care nimeni nu se mai gândea la asta.

Miță a reușit niște lucruri extraordinare. Fiind în anturaj, i-a fost mai ușor să rămână. Nu s-ar fi băgat nimeni din afară. Nimeni nu mai avea așteptări când l-au pus pe el. A știut exact ce trebuie să facă. I-a ieșit cu vârf și îndesat și merită să rămână, să i se dea o șansă în Liga 1.

De ce să schimbi antrenorul dacă ai rezultate. Am fost la meciuri și toată lumea zicea că m-am dus să mă propun. Eu sunt prieten foarte bun cu Nico, ne vedem în fiecare zi, dar nu se pune problema”, a declarat Vasile Maftei la AS.ro LIVE.

Vasile Maftei așteaptă cu nerăbdare inaugurarea noului stadion Rapid

Vasile Maftei de abia așteaptă să meargă la meciuri pe noul stadion Rapid. Fostul fundaș central este nostalgic după vremurile în care fanii umpleau stadioanele.

Reclamă

Stadionul nou îl aștept ca pe pâinea caldă. Toată lumea îl așteaptă. Îmi aduc aminte cum era înainte, abia așteptam să mergem pe Ghencea să ocupăm o peluză, la fel și ei când veneau la noi.

Îmi aduc aminte, toată peluza de la noi, pe unde ieșeau jucătorii era ocupată de oaspeți. Este alt sentiment, abia aștept noul stadion”, a mai spus Maftei.

Stadionul Rapid

S-ar putea în toamnă, dar nu e o dată concretă”, a răspuns Mihai Iosif când a fost întrebat când va fi gata noul stadion Giulești.

Reclamă 4 / 0/3
  • Cost 33,5 milioane de euro
  • 14.000 de locuri
  • Nivel de clasificare UEFA 4
  • Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline
  • Spaţii de cazare pentru sportivi
  • Spaţii de alimentaţie publică
  • Spaţii administrative

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și