Închide meniul

EXCLUSIV | Botoşani scapă de deplasarea în Kazahstan! "Suntem interzişi acolo". Unde s-ar putea juca meciul cu Ordabasy

Silviu Corneanu Publicat: 10 august 2020, 12:02

EXCLUSIV | Botoşani scapă de deplasarea în Kazahstan! "Suntem interzişi acolo". Unde s-ar putea juca meciul cu Ordabasy

SportPictures / Ionut Tabultoc/Sport Pictures via Hepta

Marius Croitoru este antrenorul celor de la Botoşani

  • Ordabasy - Botoşani, în primul tur preliminar din Europa League
  • Meciul s-ar putea disputa pe teren neutru
  • Unde s-ar putea juca partida

Valeriu Iftime aşteaptă ca echipa din Kazahstan să vină cu o propunere privind locul în care s-ar putea juca partida şi susţine că meciul ar putea avea loc în Ungaria. Patronul celor de la Botoşani consideră că echipa sa este favorită în duelul pentru turul doi preliminar din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: "Mi se pare o tragere norocoasă" 

"Adversarul pare accesibil, după nume. E ok. Mi se pare o tragere bună, norocoasă. Eram favoriţi cu oricine. Nu-i cunoaştem. Se pare că nu putem intra în Kazahstan, cu protocalele medicale, suntem interzişi acolo.

Trebui să caute o altă ţară. Aşteptăm propunerea lor. Parcă văd că jucăm în Ungaria. Ar fi mai bine pentru noi din punct de vedere al deplasării. Nu cred că vom câştiga la masa verde. Trebuie să propună o altă locaţie. Oricum adversarul este accesibil", a reacţionat Iftime pentru AntenaSport.

Reclamă

Partida se va disputa pe data de 27 august, într-o singură manşă. În cazul în care meciurile se vor termina la egalitate după 90 de minute, vor fi prelungiri şi penalty-uri, dacă va fi cazul.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul
Liga 1 • 9 mart., 18:04
„Trebuie să fii nesimţit!” Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul: „Te laşi dracului de tot! Ruşinos!”
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional
Liga 1 • 3 mart., 18:19
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere: „A venit noaptea, nu primăvara!” I-a decis soarta lui Bogdan Andone
Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off
Liga 1 • 3 mart., 17:17
„Va fi mare dezamăgire dacă nu ne calificăm!” Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off
Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani
Liga 1 • 1 mart., 12:44
Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani: „Suntem în fundul gropii. Corabia mea se scufundă”
Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul
Liga 1 • 26 feb., 13:27
Valeriu Iftime i-a făcut praf pe jucătorii lui FCSB: „Olaru e criminal! De-asta în Europa suntem zero”