Închide meniul

EXCLUSIV | Budescu nu se teme de impresarul care îi cere 200.000 de euro. Mesajul fotbalistului şi documentul cu care este apărat de Damac

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2021, 18:29

EXCLUSIV | Budescu nu se teme de impresarul care îi cere 200.000 de euro. Mesajul fotbalistului şi documentul cu care este apărat de Damac

Instagram Damac

Constantin Budescu nu se teme de ameninţările lui Cristian Hossu

Agentul FIFA, Cristian Hossu, a susţinut că a fost exclus de la negocierile dintre Constantin Budescu şi Damak. Acesta a ameninţat că va solicita la TAS plata a 200.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Constantin Budescu pentru Cristian Hossu, care l-a ameninţat cu o plângere la TAS

Constantin Budescu a reacţionat prin intermediul avocatului său şi a transmis că Hossu nu era îndreptăţit să perceapă niciun comision. 

"Am citit și eu acum că s-a făcut un mare subiect de presă din faptul că un domn agent, nu-l cunosc, ar dori un comision de la jucătorul Budescu pentru o tranzacție pe care n-a realizat-o. Și tot proliferează amenințări cum că Budescu n-ar avea drept de joc până nu-i plătește banii solicitați, că îl va da în judecată la TAS și alte chestiuni de genul acesta.

Jucătorul m-a rugat să clarific aceste lucruri pentru mass media, drept pentru care vă spun din capul locului că intermediarul respectiv nu a prezentat nicio ofertă din partea clubului FC Damac din Arabia Saudită și nici n-a participat în vreun fel la încheierea contractului între cele două părți. Agentul care își reclamă comisionul prin presă avea obligația de a-i prezenta d-lui.

Budescu o ofertă din partea clubul FC Damac însă nu a făcut acest lucru. De aici vine și refuzul de a-i plăti ce solicită dânsul acolo. Ba mai mult, cei de la club confirmă că nu au discutat vreodată cu acel intermediar și cu partenerul său și că nici nu le-au comunicat vreo ofertă pentru dl. Budescu. Vă ofer documentul în acest sens. 

Reclamă

Încercarea de a-l intimida pe dl. Budescu prin presă este total neavenită și fără efect, dânsul nefiind oricum o persoană care să reacționeze la astfel de presiuni. Deci cred că ar fi mai bine să se ocupe fiecare de ce are de făcut iar publicul să nu mai fie dezinformat în mod voit", a transmis Paul Mincu, avocatul lui Budescu, pentru AS.ro.  

Ce a transmis clubul lui Constantin Budescu, FC Damac

Clubul care l-a transferat pe Constantin Budescu de la Astra a clarificat situaţia printr-un document în care susţine că nu a negociat cu Cristian Hossu şi asociaţii săi.

"Clubul nostru nu a discutat cu domnul Adel Rashed Dafterdar ori cu domnul Hossu Ionuţ Cristian despre o posibilă înregistrare a jucătorului Budescu Constantin Valentin. 

Reclamă 4 / 0/3

Clubul nostru nu a transmis nicio ofertă domnului Adel Rashed Dafterdar, domnului Hossu Ionuţ Cristian ori companiei Triple Keys Est, cu privire la jucătorul Budescu Constantin Valentin", se arată în documentul primit de AS.ro.

Constantin Budescu, salariu de 600.000 de euro, la Damac

Constantin Budescu s-a înţeles cu gruparea din Arabia Saudită, unde va încasa un salariu uriaş, de 600.000 de euro până în vară. El are drept de a prelungi acordul cu Damak, echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării.

În vârstă de 31 de ani, Constantin Budescu a plecat din Liga 1, după ce a rupt înţelegerea cu Astra din cauza restanţelor salariale. El a marcat opt goluri şi a oferit două pase decisive în competiţia internă, în actualul sezon.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și