Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Buziuc vrea să-l facă uitat pe "Bizon" şi are un mesaj fabulos pentru Becali: "A pariat pe calul câştigător"

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2020, 20:00

Reclamă

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Alexandru Buziuc s-a transferat la FCSB

Buziuc e ultimul transfer al lui Becali. Şi-a făcut cruci, când a auzit că e dorit de FCSB!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost surprinzător pentru că de pe o zi pe alta ne-am înţeles la tot şi am semnat. Sunt puţin emoţionat şi parcă încă nu îmi vine a crede", a spus Alexandru Buziuc pentru AntenaSport. 

"Buziuc e mai mult un pariu al meu, aşa", spune şi Becali. "Sper să nu dezamăgesc şi să arăt că a pariat pe calul câştigător", i-a răspuns Buziuc. 

5 goluri are Buziuc la Clinceni, in acest sezon! Pentru Becali el e noul Bizon.

"E departe să vorbim de el. Bizonul a avut cifre foarte bune. Sunt un jucător puternic şi de pătrundere. Îmi place foarte mult Kun Aguero cu care cred că mă asemăn. Şi ca fizic şi ca stilul de joc", a mai spus Buziuc. 

Reclamă

Buziuc a prins transferul vietii la 26 de ani

"Nu îmi dorescă să ajung doar la FCSB şi să mă opresc. Vreau să ajung cât mai sus", mai spus Buziuc. 

De la Clinceni, Becali îi mai aduce pe Şut şi pe fundaşul Albu. "Fundaşul încă nu l-am luat", spune Becali. 

Pentru că l-a adus pe Buziuc, Becali vrea să-l dea pe Adi Petre. "Îl vând, l-am luat cu 500 şi îl dau cu 300", a mai spus patronul FCSB. 
 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” Vezi toate știrile
Citește și