Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Constantin Budescu nici nu vrea în cupele europene. "Magicianul" Astrei, aproape de un transfer la arabi. Se poate îmbogăţi!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iunie 2020, 17:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:39

Internaţionalul român se va îmbrăca din nou ca un şeic dacă va accepta să plece. Isăilă a batut palma în Emirate, cu Baniyas, şi i-a convins pe conducătorii echipei să dea atacul la Budescu. Magicianul Astrei i-a vrăjit pe fani şi când a jucat în Arabia Saudită, la Al Shabab. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, ofertat de echipa lui Daniel Isăilă

Budescu a împlinit 31 de ani în luna februarie şi se poate îmbogăţi pe finalul carierei. În perioada petrecută la Al Shabab încasa un salariu anual de 1.8 milioane de euro. Suma poate fi similară acum. Daniel Isăilă este recompensat cu aproape un milion de euro pe sezon la Baniyas.

"Gemenii golului" din România au şanse mici să mai joace împreună. Şi Denis Alibec l-a anunţat pe Dani Coman că vrea sa plece de la Astra.

"Mi-aş dori ca Alibec să plece într-un campionat mult mai puternic şi să demonstreze că este acel jucator care pe noi ne-a bucurat incredibil de mult", a declarat preşedintele Astrei, Dani Coman.

Tot din Emirate are ofertă şi Bogdan Andone. Ar fi al treilea antrenor care pleacă din Liga 1 de la izbucnirea pandemiei, după Papură şi Edi Iordănescu. Oferta arabilor a venit după ce Andone a apucat să-i promită lui Coman că rămâne la Giurgiu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și