Închide meniul

EXCLUSIV | "Da, tată, a semnat!". Suma exactă cu care Gigi Becali l-a transferat pe Denis Haruţ! Cum a ajuns Moruţan să fie implicat în acordul dintre FCSB şi Botoşani

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2021, 11:35

EXCLUSIV | "Da, tată, a semnat!". Suma exactă cu care Gigi Becali l-a transferat pe Denis Haruţ! Cum a ajuns Moruţan să fie implicat în acordul dintre FCSB şi Botoşani

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a dezvăluit suma cu care l-a transferat pe Denis Haruţ

  • Ce a spus Gigi Becali
  • Denis Haruţ a semnat cu FCSB

În urmă cu o lună, Denis Haruţ a fost pe punctul de semna cu FCSB. El a plecat însă de la negocieri, nemulţumit că ar fi trebuit să semneze două contracte. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi, transferul a fost în sfârşit realizat. Jucătorul a trecut şi de vizita medicală. Gigi Becali a confirmat suma pentru care s-a înţeles cu Valeriu Iftime.

Gigi Becali: "Am plătit 661.000 de euro pentru Denis Haruţ"

Iniţial, era vorba despre 700.000 de euro, dar şeful FCSB a declarat că suma finală va fi mai mică.

Reclamă

"Da, tată, a semnat! 661.000 de euro. Era 700.000 şi am negociat la 661.000. Minus 1% de la Moruţan, în banii ăştia. Adică a mai scăzut cum ar veni 20 de mii minimum. El face 20 de milioane, deci 20.000 minimum. A semnat conform regulamentului (n.r. legat de durata contractului)", a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Moruţan a fost adus la FCSB tot de la Botoşani, dar gruparea din Moldova a păstrat 20% din drepturile federative ale jucătorului. Ulterior, Becali a reuşit să răscumpere 10%, iar acum a rămas cu 9%.

Reclamă

Valeriu Iftime: "Denis Haruţ o să se impună la FCSB" 

Tot astăzi, Valeriu Iftime a declarat pentru AS.ro că transferul lui Haruţ s-a făcut la solicitarea jucătorului.

"Eu am negociat din nou cu domnul Becali, am convenit. Copilul vrea să meargă acum. S-au schimbat mici detalii în contractul lui şi a plecat la Bucureşti. De aia nici nu a jucat ieri (n.r. în meciul cu Chindia).

Se pare că e hotărât din moment ce mi-a spus că vrea să plece. O să se impună la FCSB, nu am nicio emoţie", a spus Iftime.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Denis Haruţ

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. Fotbalistul este cotat la 1 milion de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”