Închide meniul

EXCLUSIV | Dan Petrescu, şansa carierei. Ar putea debuta ca antrenor în Anglia, în oraşul în care a început şi ca jucător. "Aş vrea să fiu la o echipă sus"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 martie 2021, 20:53

EXCLUSIV | Dan Petrescu, şansa carierei. Ar putea debuta ca antrenor în Anglia, în oraşul în care a început şi ca jucător. "Aş vrea să fiu la o echipă sus"

antena sport

Dan Petrescu ar putea reveni ca antrenor la Sheffield, oraşul în care a debutat ca fotbalist în Anglia

Sheffield e ultima în Anglia şi are şanse mici să scape de retrogradare. Petrescu poate fi adus să o promoveze la anul. Problema e că Petrescu nu vrea să se mai ducă la echipe retrogradate. Vrea una cu pretenţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: "Aş vrea să fiu la o echipă sus, care să se bată la trofee"

"Aş vrea să fiu la o echipă sus, care să se bată la trofee, dar echipa asta nu poţi să o găseşti uşor. Decât să mă bat la retrogradare cum mereu am făcut în străinătate în ultimii ani… n-aş mai vrea. În străinătate nu te ia nimeni aşa uşor. Să antrenezi în străinătate nu e uşor. Şi nu e uşor să găseşti o echipă", a spus Dan Petrescu pentru Antena Sport.

Dan Petrescu a jucat la Sheffield, dar la rivala Wednesday, după Cupa Mondială din 1994, când Generaţia de Aur a fost aproape de calificarea în semifinale. Petrescu a marcat primul său gol în Anglia, pentru Sheffield într-un meci cu Tottenham. 

Reclamă

Dan Petrescu, dorit şi de Voluntari

"Bursucul" a anunţat că e dispus să revină şi în România, dar doar din vară. Mai mult, acesta a anunţat că vrea să câştige în continuare trofee. Voluntari poate fi noua Unirea Urziceni, dacă Petrescu va accepta să antreneze echipa ilfoveană.

"Nu-mi place să spun numele unei echipe! S-a speculat, voi, presa speculaţi. Eu vă las pe voi. Nu am avut nicio ofertă de la nimeni până acum şi nimic. Chiar dacă aş avea ofertă acum, am spus, nu aş vrea să îi dau curs până în vară!", a mai spus Dan Petrescu.

Petrescu visează să ajungă şi pe banca naţionalei. Până atunci, îi ţine pumnii lui Mirel Rădoi, în preliminariile CM 2022.

Reclamă 4 / 0/3

"Să facă cât mai puţine greşeli şi să bată Germania pentru că e posibil să îi baţi! Putem (n.r. – să luăm 9 puncte). De ce nu?", a spus Dan Petrescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Campion în ultimii trei ani cu CFR Cluj, "Bursucul" a rezistat numai o lună şi jumătate pe banca lui Kayserispor. Ar fi renunţat la contractul valabil până în vara anului viitor din motive personale.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și