Închide meniul

EXCLUSIV | Declarație fabuloasă în timp de pandemie a unui fost campion cu FCSB: "Îmi lipsesc înjurăturile de la meciuri"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 mai 2020, 10:24

Reclamă
EXCLUSIV | Declarație fabuloasă în timp de pandemie a unui fost campion cu FCSB: "Îmi lipsesc înjurăturile de la meciuri"

Profimedia

Iasmin Latovlevici duce dorul stadioanelor pline

Latovlevici este liber de contract și nu ar refuza o revenire în Liga 1. Fostul fundaș al celor de la FCSB spune că îi este dor chiar și de înjurăturile primite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu sunt oferte, sunt doar discuţii, nu se ştie unde se va ajunge, ce se va întâmpla. Emoţiile dinainte de meci, înjurăturile, toate astea lipsesc”, a spus Latovlevici pentru AntenaSport.

Fotbalul ar putea să se reia cu tribunele goale

Iasmin Latovlevici a vorbit și despre posibilitatea ca fotbalul să se joace, după pandemie, cu tribunele goale.

Una e să pună presiune şi suporterii, un stadion întreg pe tine, fluierând, urlând, şi alta e să joci cu tribunele goale. Adică, poţi să joci cu Real Madrid şi să ai şansă să îi baţi”, a mai spus Latovlevici.

Latovlevici a câștigat 7 trofee cu FCSB

Iasmin Latovlevici a jucat la FCSB timp de 5 sezoane, în perioada 2010-2015. El a venit de la Poli Timișoara la echipa lui Gigi Becali, iar după experiența de la FCSB, a plecat în Turcia, unde a evoluat la mai multe cluburi: Genclerbirligi, Karabukspor și Galatasaray. Internaționalul român a cucerit șapte trofee în tricoul roș-albaștrilor. A ajutat-o pe FCSB să câștige titlul în 2013, 2014 și 2015.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO

23:37

Lukas Provod l-a copiat pe Nicolae Stanciu! Jucătorul Cehiei a deschis scorul în meciul cu Portugalia cu o execuţie de senzaţie!

23:14

Cristi Săpunaru a vorbit despre retragerea din fotbal: „Să nu-i asculţi pe toţi care vorbesc prea mult şi prost”

23:09

Discursul cu care Edi Iordănescu i-a motivat pe tricolori înaintea victoriei fantastice cu Ucraina: „Energie incredibilă”

22:36

Alexandru Tudorie a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua fostul jucător al FCSB-ului

22:35

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman: „Noi trebuie să emitem factură”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și