Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Dinamoviştii cer să fie lăsaţi să se pregătească pentru titlu! Giani Kiriţă, euforic după venirea spaniolilor. "E la nivel mondial"

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 septembrie 2020, 18:30

Reclamă

Pablo Cortacero îi oferă 20.000 de euro pe lună lui Diego Capel ca să vina la Dinamo. Foştii jucători ai lui Dinamo sunt surprinşi de salariile pe care sunt dispuşi să plătească spaniolii care au preluat pachetul majoritar de acţiuni de la Ionuţ Negoiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giani Kiriţă, convins că Dinamo va reintra în lupta pentru titlu

"Nici pe timpul când jucam eu nu erau salariile astea la Dinamo. Oricum, nu joaca salariile. Pentru mine, este un bonus dacă echipa asta prinde play-off-ul anul acesta", a declarat Giani Kiriţă pentru AS.ro.

Kiriţă e sigur că, de la anul, Cosmin Contra şi spaniolii lui se vor bate la titlu.

"Fotbalul spaniol e la nivel mondial. Uşor, uşor, nu trebuie să ne grabim. O să construiască o echipă la care noi, dinamoviştii, visăm. Adică, să ne batem la titlu şi să luăm acel titlu", a mai spus cel care a câştigat de două ori campionatul cu Dinamo.

"Antrenat la Şcoala Vieţii" e show-ul de la Antena Stars în care face spectacol Giani Kiriţă. Şumudica e antrenorul care e lider de promoţie la şcoala vieţii pentru fostul căpitan al lui Dinamo.

Reclamă
"A trăit în teren, a trăit pe stradă, a trăit peste tot! Se vede că trăieşte, pune pasiune, are caterincă, ştie să fie serios, ştie să facă jucătorul să joace" 
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și