Închide meniul

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir insistă pentru revenirea fanilor pe stadioane. "Viii cu viii, morţii cu morţii!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2020, 12:29

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir insistă pentru revenirea fanilor pe stadioane. "Viii cu viii, morţii cu morţii!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dumitru Dragomir îşi doreşte ca meciurile să se joace cu spectatori

Dragomir militează pentru revenirea fanilor pe stadioane după aproape opt luni. În momentul de faţă, măsurile luate de autorităţi interzic luarea unei astfel de decizii de către Ligă sau Federaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir cere măsuri similare cu cele din Ungaria

"Toată Europa, toată România e plină de coronavirus. Ce, trebuie să ne speriem? Viii cu viii, morţii cu morţii, asta e. Nu e cazul să se oprească campionatul, să se dea drumul la oameni pe stadioane!

Fiecare ştie să se ferească. Aţi văzut în străinătate că s-a dat drumul. Am observat şi la unguri că au fost aseară fani pe stadioane. Uşor, uşor, încep lucrurile să revină la normal", a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

La meciul din UEFA Champions League, dintre Ferencvaros şi Dinamo Kiev, au stat în tribună peste 6.000 de oameni. Mircea Lucescu şi jucătorii lui au plecat cu un punct din Ungaria. Şi bulgarii de la CSKA Sofia au beneficiat de ajutorul suporterilor la partida cu CFR Cluj. Chiar dacă au fost încurajaţi de aproximativ 20.000 de fani, au pierdut cu 0-2.

"Sincer mi-aş fi dorit să avem şi noi la retur spectatori. Avem şi noi nevoie de fani, nu numai cei bulgari să aibă. Nu e corect ca ei să aibă şi noi să nu avem!", a transmis Dan Petrescu după succesul din Europa League. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și