Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir vrea să vândă un apartament cu jumătate de milion de euro: "Dacă nu ieșim la muncă, murim de foame"

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 18:06

Reclamă

Dacă nu ieșim la muncă, murim de foame”, e convins Dumitru Dragomir. Fostul sef al ligii stă mai mult pe drumuri decât la izolare. Îşi face un bloc unde va vinde un apartament şi cu jumătate de milion de euro. Ca lucrarea să iasă bine, vine în fiecare zi 3 kilometri pe jos, până la şantier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă urc de trei, patru ori până la etajul șapte. N-ați văzut așa șantiere, se lucrează ca la farmacie. Muncesc 24 de ore pe zi, câteodată și noapte”, spune, amuzat, Dumitru Dragomir.

Dragomir l-a prezentat și pe șeful de lucrare. ”Ăsta e cel mai mare meseriaş din ţară. Dobrin Are şi nume de fotbalist! Dobrin îl cheamă”, spune Mitică.

Dumitru Dragomir a închis un hotel din cauza pandemiei

Imobiliarele îl scot din foame pe Mitică. Celelate afaceri au fost lovite de pandemie.

Am dat drumul la peste 150 de oameni, hotelul este închis, restaurantele închsie, e foarte rău. Ne e frică să nu ne scufundăm”, a mai spus Dragomir.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:14 24 iun.

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

23:53

Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

23:35

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

23:29

Universitatea Craiova a pierdut primul amical al verii! Alexandru Mitriță s-a accidentat la duelul cu Pafos

22:48

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și