Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir vrea să vândă un apartament cu jumătate de milion de euro: "Dacă nu ieșim la muncă, murim de foame"

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 18:06

Reclamă

Dacă nu ieșim la muncă, murim de foame”, e convins Dumitru Dragomir. Fostul sef al ligii stă mai mult pe drumuri decât la izolare. Îşi face un bloc unde va vinde un apartament şi cu jumătate de milion de euro. Ca lucrarea să iasă bine, vine în fiecare zi 3 kilometri pe jos, până la şantier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă urc de trei, patru ori până la etajul șapte. N-ați văzut așa șantiere, se lucrează ca la farmacie. Muncesc 24 de ore pe zi, câteodată și noapte”, spune, amuzat, Dumitru Dragomir.

Dragomir l-a prezentat și pe șeful de lucrare. ”Ăsta e cel mai mare meseriaş din ţară. Dobrin Are şi nume de fotbalist! Dobrin îl cheamă”, spune Mitică.

Dumitru Dragomir a închis un hotel din cauza pandemiei

Imobiliarele îl scot din foame pe Mitică. Celelate afaceri au fost lovite de pandemie.

Am dat drumul la peste 150 de oameni, hotelul este închis, restaurantele închsie, e foarte rău. Ne e frică să nu ne scufundăm”, a mai spus Dragomir.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și