Închide meniul

EXCLUSIV | ”Euro se va juca sută la sută în România!” Anunțul făcut de Gică Popescu: ”Am propus ca meciurile să se joace cu spectatori”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 4 martie 2021, 10:26

EXCLUSIV | ”Euro se va juca sută la sută în România!” Anunțul făcut de Gică Popescu: ”Am propus ca meciurile să se joace cu spectatori”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Arena Națională va găzdui meciuri de la EURO 2020

Popescu a dezvăluit pentru AS.ro că le-a propus autorităților din România ca meciurile de la EURO să se poată disputa cu public, 25% din capacitatea stadionului. Comitetul de Urgență va da un răspuns în perioada următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Euro se va desfășura în formatul pe care UEFA l-a agreat inițial, în toate cele 12 orașe. Ieri am discutat despre posibilitatea de a prezenta comitetului pentru situații speciale de urgență scenariul astfel încât să putem să aducem 25% din capacitatea stadionului. 

Această propunere a fost adoptată la finalul ședinței, urmând ca în perioada următoare comitetul de urgență să hotărască dacă va fi acceptat acest scenariu cu 25% din capacitatea stadionului, sau nu”,  a declarat Gică Popescu pentru AS.ro.

România nu riscă să piardă organizarea EURO

Chiar dacă autoritățile din România nu vor aproba disputarea meciurilor cu spectatori, Bucureștiul nu va pierde organizarea EURO.

Exclus să pierdem organizarea EURO, sigur se va juca la București, rămâne de văzut dacă se va desfășura cu spectatori sau nu”, a anunțat Gică Popescu.

Reclamă

Arena Națională va găzdui patru partide de la EURO 2020, trei din grupe și una din optimi. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și