Închide meniul

EXCLUSIV | "FCSB e o forţă! Seamănă cu echipa cu care Reghecampf a câştigat titlul!". Duckadam anunţă HEGEMONIA. Cum poate Becali să tranşeze lupta din Liga 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2021, 20:31

EXCLUSIV | "FCSB e o forţă! Seamănă cu echipa cu care Reghecampf a câştigat titlul!". Duckadam anunţă HEGEMONIA. Cum poate Becali să tranşeze lupta din Liga 1

Profimediaimages

Helmut Duckadam are încredere că FCSB va fi campioana României

Helmut Duckadam este încântat de modul în care a început FCSB anul 2021. Trupa lui Toni Petrea s-a impus cu 3-0 în disputa cu Astra şi poate ridica, la finalul sezonului, trofeul aşteptat de fani de şase ani. Fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf pare să fie capabil să îşi egaleze "maestrul".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam: "FCSB are prima şansă la titlu"

Portarul de legendă al roş-albaştrilor speră ca "perlele" lui Becali să nu plece pe ultima sută de metri. Dacă nu se transferă pe milioanele de euro cerute, Man şi "Mbappe" Coman au şansa să fie în premieră campioni cu FCSB.

"FCSB e o forţă. Eu cred că această echipă se poate compara cu echipa care a câştigat ultima dată campionatul, cu Reghecampf. Am văzut o echipă a FCSB-ului care face pressing şi în minutul 91, deci sunt foarte bine pregătiţi fizic. Eu cred că dacă mai îmbunătăţesc un pic jocul, nu au adversară în campionat.

E o echipă cu jucători foarte buni şi tineri. Cred că, dacă lotul rămâne împreună încă un an sau doi, va face surprize frumoase în Europa. Dacă nu pleacă nimeni, atunci cred că vom avea din nou şanse să urcăm în Europa pe o poziţie cât mai bună", a declarat Helmut Duckadam în exclusivitate pentru AS.ro.

Duckadam este sigur că CFR Cluj şi Universitatea Craiova au nevoie de o minune pentru a mai putea urca pe primul loc.

Reclamă

"FCSB e favorită la titlu. E pe primul loc, are o diferenţă de trei puncte, jocul arată bine, iar jucătorii par să fi trecut de acele probleme pe care le-au avut cu Covid-19. Dacă nu intervine nimic, FCSB are prima şansă la titlu", a asigurat Duckadam.

Pentru jucătorii lui Toni Petrea urmează disputa cu Viitorul, de la Ovidiu. În ultimele 11 etape au fost învinşi numai de CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și