Închide meniul

EXCLUSIV | Gică Popescu încă nu îşi revine după umilinţa de la Erevan! "Îmi ziceam că poate am visat". A dat de pământ cu Burleanu şi Stoichiţă. "Au stat dosiţi, se agaţă ca disperaţii de U21!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2021, 20:24

EXCLUSIV | Gică Popescu încă nu îşi revine după umilinţa de la Erevan! "Îmi ziceam că poate am visat". A dat de pământ cu Burleanu şi Stoichiţă. "Au stat dosiţi, se agaţă ca disperaţii de U21!"

AS.ro

Gică Popescu, atac fără menajamente după eşecul suferit de România în Armenia

Popescu a rămas "statuie", în faţa televizorului, după dezastrul de la Erevan. Nu i-a venit să creadă că România a pierdut, pentru prima oară în istorie, cu Armenia. Tricolorii conduceau cu 2-1 cu cinci minute înainte de final, dar au fost răpuşi de golurile marcate de Haroyan şi Barseghyan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu, atac la adresa lui Răzvan Burleanu

"Din păcate, am început să facem istorie invers! Istorie negativă! Armenia!? Zece minute!? Nu putem să ţinem de rezultate? Aici e suflet, aici este spirit! Dacă jucătorii nu-l au, pot să fie zece Mirel Rădoi pe margine!", a reacţionat Popescu în exclusivitate pentru AS.ro. 

"Baciul" a rămas şocat în momentul în care s-a terminat Armenia – România 3-2. Crede că astfel de rezultate s-ar putea repeta.

"Am stat zece minute după meci şi mă uitam la televizor, adică nu-mi venea să cred! Ce să spui!? Mă uitam la televizor şi ziceam că poate am visat eu, am aţipit la televizor şi…

Ce poţi să spui? Ce poţi să mai spui? Te bate Armenia! Am mai spus-o, înca suntem bine! Acum trei ani am zis că încă suntem bine! Şi ne ducem la vale!", a răbufnit fostul internaţional. 

Reclamă

Nici Burleanu şi Stoichiţă n-au scăpat de furia lui Gică Popescu. Cel care a adunat 115 prezenţe în tricoul naţionalei a pus tunurile pe conducătorii fotbalului românesc.

"Aţi vazut vreo reacţie din partea Federaţiei după aceste meciuri? Toată lumea este liniştită, toate furtunile trec în 2-3 zile. Au stat foarte bine dosiţi, lumea a uitat de echipa naţională. Este un mare, mare semnal de alarmă meciul cu Armenia. Mai departe, să răspundă cei care se ocupă de echipa naţională şi de tot ce înseamnă fotbalul românesc", a declarat Popescu. 

Tineretul lui Mutu a terminat fără înfrângere grupa cu Germania, Olanda şi Ungaria de la Campionatul European U21.

Reclamă 4 / 0/3

"Toată lumea se agaţă ca disperaţii de rezultatele echipei U21! Dar toată lumea! Cei de la Federaţie: "Under 21, Under 21"… Under 21? Sunt investiţiile private! 

De asta avem U21, pentru că nişte nebuni frumoşi au băgat anumite sume de bani, la un moment dat, în copii şi juniori. Şi de asta avem U21, nu e meritul lor!", a ţinut să transmită Gică Popescu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și