Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali a dezvăluit ce riscă Florinel Coman, după ce a fost prins gonind fără un permis de conducere valabil. "De ce să mă supăr?!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 17:44

EXCLUSIV | Gigi Becali a dezvăluit ce riscă Florinel Coman, după ce a fost prins gonind fără un permis de conducere valabil. "De ce să mă supăr?!"

Hepta

Gigi Becali spune că nu este supărat pe Florinel Coman, care s-a ales cu dosar penal pentru că a condus fără permis valabil în România

Florinel Coman gonea cu 165 de km/oră, pe Autostrada Soarelui. El a fost oprit de Poliţie şi a prezentat un permis valabil într-o altă ţară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, despre Florinel Coman: "De ce să mă supăr?!"

"O să îi ia carnetul pentru viteză", a spus Gigi Becali pentru As.ro. Patronul FCSB îi ia apărea lui Florinel Coman. "De ce să mă supăr?! Oricărui om i se întâmplă aşa ceva", l-a liniştit Becali pe jucătorul în vârstă de 22 de ani.

Potrivit legislaţiei, Florinel Coman riscă inclusiv o pedeapsă cu închisoarea. Becali e convins că problemele se vor rezolva cu o simplă amendă.

"Are carnet! Dar ei nu ştiu, pentru că l-a luat în Ucraina. E valabil, dar ei au verificat doar aici, în România, şi nu era. Trebuia să îl înregistreze. Nu-i problemă. Îi dă o amendă pentru că nu l-a înregistrat", a mai spus Gigi Becali, pentru As.ro

Poliţia a transmis că a întocmit un dosar penal pe numele lui Florinel Coman.

Reclamă

"La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește Coman Florinel Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor”, au transmis autorităţile într-un comunicat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florinel Coman, dosar penal
  • Starul FCSB a condus cu viteză şi fără permis înregistrat în România

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și