Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali a dezvăluit ce riscă Florinel Coman, după ce a fost prins gonind fără un permis de conducere valabil. "De ce să mă supăr?!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 17:44

EXCLUSIV | Gigi Becali a dezvăluit ce riscă Florinel Coman, după ce a fost prins gonind fără un permis de conducere valabil. "De ce să mă supăr?!"

Hepta

Gigi Becali spune că nu este supărat pe Florinel Coman, care s-a ales cu dosar penal pentru că a condus fără permis valabil în România

Florinel Coman gonea cu 165 de km/oră, pe Autostrada Soarelui. El a fost oprit de Poliţie şi a prezentat un permis valabil într-o altă ţară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, despre Florinel Coman: "De ce să mă supăr?!"

"O să îi ia carnetul pentru viteză", a spus Gigi Becali pentru As.ro. Patronul FCSB îi ia apărea lui Florinel Coman. "De ce să mă supăr?! Oricărui om i se întâmplă aşa ceva", l-a liniştit Becali pe jucătorul în vârstă de 22 de ani.

Potrivit legislaţiei, Florinel Coman riscă inclusiv o pedeapsă cu închisoarea. Becali e convins că problemele se vor rezolva cu o simplă amendă.

"Are carnet! Dar ei nu ştiu, pentru că l-a luat în Ucraina. E valabil, dar ei au verificat doar aici, în România, şi nu era. Trebuia să îl înregistreze. Nu-i problemă. Îi dă o amendă pentru că nu l-a înregistrat", a mai spus Gigi Becali, pentru As.ro

Poliţia a transmis că a întocmit un dosar penal pe numele lui Florinel Coman.

Reclamă

"La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește Coman Florinel Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor”, au transmis autorităţile într-un comunicat.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și