Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Gigi Becali a pierdut bătălia pentru Andrei Chindriş! Anunţul lui Valeriu Iftime: "Există o ofertă!" Cifrele afacerii

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 17:08

Reclamă

Valencia şi Villarreal sunt echipele care îl vor pe Chindriş de la Botoşani! Daca va ajunge la Villarreal, Chindriş va fi coleg cu prietenul de la tineret, Raţiu. Pentru fundaşul de la Botoşani, Becali a oferit 500 de mii de euro. Spaniolii îl vor împrumut – dau 200 de mii acum şi un milion de euro dacă îl cumpără.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Într-adevăr, este o ofertă, dată printr-un impresar, de la un club mare din Spania. Oferta este de 200 de mii împrumut pe un an, cu drept de cumpărare de un milion de euro. Şi mai este o chestiune, nu l-aş vinde acuma şi nu îl vând când vreau eu, ci când pleacă fotbalistul. Iar el nu este dispus să plece deocamdată de la Botoşani", a spus Valeriu Iftime în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Andrei Chindriş a fost dorit şi de Gigi Becali

Pentru Chindriș, Gigi Becali a oferit cel mai mult 580.000 de euro. Pe lista echipelor interesate de fundașul central ar mai fi Leipzig și Salzburg. Chindriș mai are contract cu FC Botoșani până în vara anului viitor. În mai puțin de un an, cota fundașului moldovenilor a crescut de la 350.000 de euro la 800.000 de euro.

Jucătorul de 21 de ani a fost titular în 25 de meciuri din această ediție de campionat. Chindriș și-a câștigat postul de titular și la naționala de tineret. A jucat în toate cele cinci meciuri din preliminariile pentru Euro 2021.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total pe circuitul din Italia 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League Vezi toate știrile
Citește și