Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Răzvan Burleanu! Finanțatorul FCSB îl face praf pe șeful FRF: "A distrus echipa națională!"

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 5:47

EXCLUSIV | Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Răzvan Burleanu! Finanțatorul FCSB îl face praf pe șeful FRF: "A distrus echipa națională!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali l-a atacat pe preşedintele FRF

  • Gigi Becali, în război cu Răzvan Burleanu
  • FCSB nu va trimite jucători la Olimpiadă

Becali consideră că managementul lui Burleanu a distrus echipa națională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mare management ce face Burleanu. A ajuns el în consiliul FIFA… managementul pe care l-a făcut el a distrus echipa națională!", a declarat Gigi Becali pentru AntenaSport. 

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Gigi Becali nu lasă jucători de la FCSB la Jocurile Olimpice

Gigi Becali susține că nu va permite niciunui jucător de la FCSB să meargă la Olimpiadă, așa cum AS.ro v-a anunțat de acum câteva zile, și îl atacă pe Răzvan Burleanu. De furia lui Becali nu a scăpat nici arbitrul Istvan Kovacs.

Reclamă

Ce Olimpiadă? Niciun jucător, nu las niciun jucător. Ce să las? Nu las niciun jucător. Să trimită Burleanu jucători, și cu arbitrii.

Burleanu și cu arbitrul Kovacs, să trimită ei jucători. Să-i ia de la CFR și să-i trimită, cu toate mizeriile pe care le fac”, a răbufnit Gigi Becali la AS.ro.

Reclamă

Nu mai puțin de 9 jucători de la FCSB a convocat Mirel Rădoi pe lista lărgită pentru Jocurile Olimpice. Selecționerul și-a impus ca obiectiv o medalie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”