Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali anunţă revenirea miilor de spectatori pe stadioane: "Va fi 10 la sută din capacitate!"

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2020, 19:17

Reclamă
EXCLUSIV | Gigi Becali anunţă revenirea miilor de spectatori pe stadioane: "Va fi 10 la sută din capacitate!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali anunţă revenirea fanilor pe stadioane

Becali spune că a treia etapă de relaxare după pandemie va aduce şi spectatorii în tribună. Patronul FCSB a dat, din nou, exemplul spectacolelor în aer liber, acolo unde pot participa maximum 500 de persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga 1 se va relua pe 13 iunie, iar din play-off mai sunt de disputat 8 etape. CFR e lider în campionat şi are un avans de 4 puncte faţă de FCSB şi Universitatea Craiova. 

"Pe data de 15 vor fi alte relaxări şi vor fi spectatori. Părerea mea e că va fi 10 la sută din capacitate. Adică 5.000 – 10.000 de spectatori pe Arena Naţională ar trebui să lase. Încet-încet oamenii îşi vor da seama. Pe un stadion de 50 de mii nu am voie să las 5.000? Să fie un echilibru în toate. Adică la spectacol laşi 500, dar pe stadion nu poţi?", a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Regulile impuse de autorităţi

Normele care trebuie respectate la reluarea evenimentelor sportive au fost publicate în Monitorul Oficial, iar acestea arată că participanţilor la competiţii trebuie să li se ia temperatura, prezenţa spectatorilor este interzisă, iar toţi participanţii vor fi supuşi unui triaj epidemiologic.

Fiecare sportiv va trebui să aibă asigurate o sticlă potabilă şi un set individual de protecţie, compus din măşti medicale, batiste de unică folosiţă, şerveţele pentru igiena mâinilor impregnate cu alcool, gel dezinfectant, pahar de unică folosinţă.

Reclamă

În ceea ce priveşte transportul la locul evenimentului, acesta se va face cu autobuze/microbuze proprii sau rezervate în acest sens sau cu maşina personală.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet Vezi toate știrile
Citește și