Închide meniul

EXCLUSIV | Ianis Hagi și Florinel Coman, adversari în Lazio – Roma? Ce spune Mutu despre cele două transferuri uriașe

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2020, 8:59

EXCLUSIV | Ianis Hagi și Florinel Coman, adversari în Lazio – Roma? Ce spune Mutu despre cele două transferuri uriașe

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Adrian Mutu a vorbit despre transferurile lui Man și Coman în Italia

Ianis Hagi și Florinel Coman pot fi adversari într-unul dintre cele mai mari derby-uri din Italia: Lazio – Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi este dorit de Lazio, iar presa din Italia anunță că formația lui Simone Inzaghi este dispusă să achite 10 milioane de euro. De cealaltă parte, dorit de americanii de la Orlando City, Florinel Coman este pe lista celor de la AS Roma. Gigi Becali cere 10 milioane de euro plus un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

Cel mai bun marcator român din Serie A, cu 103 goluri marcate, Mutu vrea să îi vadă adversari pe Ianis Hagi și Florinel Coman în Lazio – Roma.

Amândoi sunt jucătorii mei, pentru sunt eligibili pentru U21. Sper să am ocazia să îi antrenez, cu toate că ei au șanse mari să fie și la naționala mare. Ar fi îmbucurător pentru noi ca români să vedem doi jucători importanți într-un derby al Italiei, important, așa cum e Lazio – Roma. Ar fi ceva frumos pentru noi. Sperăm să avem ocazia să îi vedem jucând”, a spus Adrian Mutu în exclusivitate la AntenaSport.

10 milioane de euro, pentru transferul lui Ianis Hagi. Anunțul uriaș făcut de Gazzetta dello Sport

Celebrul coditian Gazzetta dello Sport a anunțat, în ediția tipărită de vineri, că Ianis Hagi are o ofertă de transfer de 10 milioane de euro venită din partea lui Lazio.

Reclamă

Varianta concretă e Ianis Hagi, fiul unui artist. Costă 10 milioane, iar Lazio îl urmărește de mult timp. Polivalența îl face și mai atractiv", susțin italienii despre internaționalul cotat la 4.5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și