Închide meniul

EXCLUSIV | Ianis Hagi, trimis în Spania să se lupte cu Real şi Barcelona de omul pe care Mourinho l-a învăţat fotbal: "E numărul 10!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2021, 18:29

EXCLUSIV | Ianis Hagi, trimis în Spania să se lupte cu Real şi Barcelona de omul pe care Mourinho l-a învăţat fotbal: "E numărul 10!"

Profimedia

Ianis Hagi poate ajunge în Spania

Spaniolii care se luptă la titlu în LA Liga sunt dispuşi să dea 10 milioane de euro pe Ianis Hagi. O treime din cât l-au evaluat scoţienii. Şi omul pe care Mourinho l-a învăţat fotbal, Geraldo Alves, crede că Ianis Hagi ar trebuie să lase Scoţia pentru Spania. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pentru mine e numărul 10. Cred că Spania e un campionat potrivit pentru el, care este foarte tehnic. Cred că îl va pune mai mult în valoarea decât la Rangers, acolo unde toată lumea trebuie să alerge. Eu cred că acolo este fotbalul potrivit pentru el", a spus Geraldo Alves pentru AS.ro. 

Ianis Hagi, dorit de Sevilla

Jurnaliştii de la Fichajes anunţă că Julen Lopetegui i-a cerut directorului sportiv, Monchi, alternative la mijlocul terenului. Primul pe listă este chiar Ianis Hagi!

"Jucătorul era deja sub radarul Sevillei şi ar putea ajunge, în cele din urmă, la vară. Fiul legendarului Gheorghe Hagi este antrenat de Steven Gerrard, cel care a evidenţiat potenţialul adevărat al tânărului fotbalist", a reacţionat sursa citată.

Hagi a avut cifre excelente în acest sezon istoric pentru Rangers. A înscris 7 goluri şi a oferit 12 pase decisive în 42 de partide.

Reclamă

Sevilla păstrează şanse la titlu, cu cinci etape înainte de final. Are cea mai bună serie din campionatul Spaniei şi o mai despart numai trei puncte faţă de liderul Atletico Madrid.

Ianis Hagi vrea să scrie istorie la echipa națională

Toată munca depusă în afara terenului se vede în timpul meciurilor. Este doar începutul, e doar un gol și cu siguranță nu vreau să mă opresc aici.

Vreau să contribui prin goluri și pase decisive la calificarea la următoarele turnee finale”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru site-ul oficial al lui Rangers.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ianis Hagi, lăudat de omul descoperit de Mourinho
  • Ianis Hagi poate ajunge în Spania

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și