Închide meniul

EXCLUSIV | În pragul falimentului, dinamoviştii au găsit vinovatul pentru situaţia dramatică în care a ajuns clubul: "El e cel care a făcut datorii mari! Totul se prăbuşeşte"

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 21:01

EXCLUSIV | În pragul falimentului, dinamoviştii au găsit vinovatul pentru situaţia dramatică în care a ajuns clubul: "El e cel care a făcut datorii mari! Totul se prăbuşeşte"

Ante Puljic

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Dinamoviştii au găsit primul vinovat pentru situaţia dramatică de la club
  • Ce s-a întâmplat după venirea lui Cortacero

Dinamo a ajuns pe marginea prăpastiei. Venirea spaniolilor i-a făcut pe fani şi pe jucători să spere că toate problemele cu banii din ultima partea a "domniei" lui Ionuţ Negoiţă vor dispărea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia pare că e mai dramatică, iar jucătorii îl arată cu degetul şi pe Ionuţ Negoiţă. 

"E o problemă, o problemă mare. Pentru că, aşa cum ştie toată lumea, el (n.r. – Ionuţ Negoiţă) este cel care a făcut datorii mari. Când a venit Pablo, au apărut probleme şi mai mari, contracte mai mari. Să fiu sincer, când a venit, nu ştiu, a adus jucători buni, a făcut echipă bună, a venit Mister Contra, totul părea foarte profesionist. Dar după 3 luni vezi cum totul se prăbuşeşte…Nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred. Nu mă aşteptam la asta", a spus Ante Puljic în exclusivitate la Antena Sport. 

Reclamă

Pablo Cortacero poate pierde acţiunile

Pablo Cortacero mai are două săptămâni la dispoziţie pentru a evita dezastrul de la Dinamo. Dacă nu va injecta în club 5 milioane de euro până pe 21 ianuarie, el va pierde acţiunile. Atunci va avea loc adunarea AGA.

"Informaţiile noastre spun că dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile. Pierde o parte din bani şi nu cred că vrea să piardă. Va veni ziua respectivă. E o zi bună pentru club. Poate vine cineva care vrea să investească", a mai spus Puljic. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu
Liga 1 • 18 mart., 23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Mircea Lucescu, atac fără precedent la Ionuţ Negoiţă
Liga 1 • 14 mart., 23:32
Mircea Lucescu, atac fără precedent: „Negoiţă a distrus Dinamo! A dus echipa în faliment şi îmi face mie observaţie!”
Proiectul uriaş care o poate salva pe Dinamo a fost dezvăluit de Ionuţ Negoiţă
Liga 1 • 6 mart., 23:11
Proiectul uriaş care o poate salva pe Dinamo! Ionuţ Negoiţă a dezvăluit totul: „Dau scris!” Singura condiţie pusă
Ionuţ Negoiţă a răbufnit atunci când a fost întrebat de tandemul Ion Ţiriac - Mircea Lucescu la Dinamo
Liga 1 • 29 feb., 17:53
Ionuţ Negoiţă a răbufnit atunci când a fost întrebat de tandemul Ion Ţiriac – Mircea Lucescu la Dinamo: „N-ar pune un leu”
Aleix Garcia, pe vremea când juca la Dinamo
Fotbal • 27 nov., 8:50
Umilinţă totală pentru Dinamo în Marca: „A fost cel mai jos moment al carierei mele”