Închide meniul

EXCLUSIV | Lista neagră de la FCSB! Gigi Becali vrea să renunțe la șapte jucători

Antena Sport Publicat: 24 mai 2021, 8:14 / Actualizat: 24 mai 2021, 12:18

Reclamă
EXCLUSIV | Lista neagră de la FCSB! Gigi Becali vrea să renunțe la șapte jucători

Hepta

Lista neagră de la FCSB făcută de Gigi Becali

Din informațiile AS.ro, Becali și-a făcut deja o listă cu șapte jucători care vor pleca de la echipa sa. Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat deja că va renunța la Filip, Soiledis și Stan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă gândeam că facem economie, pleacă Filip, pleacă Stan, pleacă Soiledis și încă vreo 4. Fac economie de 50.000 de euro lunar. Nu mai aruncăm cu banii, tată, nu se face așa”, a anunțat Becali acum câteva zile.

Lista neagră de la FCSB

Pe lângă cei trei anunțați deja de Gigi Becali că vor pleca de la echipă, pe lista neagră de la FCSB se mai află alte patru nume. Este vorba de Nedelcu, Vînă, Vukusic și Buziuc.

  • Lucian Filip
  • Alexandru Stan
  • Aristeidis Soiledis
  • Ante Vukusic
  • Alexandru Buziuc
  • Ionuț Vînă
  • Dragoș Nedelcu

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Gigi Becali a anunțat hegemonia FCSB

Pe lângă lista neagră de la FCSB, Becali a anunțat că va face și câteva transferuri. Finanțatorul roș-albaștrilor e convins că echipa sa va domina campionatul în sezonul viitor. Gigi Becali nu concepe să mai rateze titlul. În acest sezon, FCSB a terminat pe locul doi, după CFR. Cele două echipe se vor duela în ultima etapă, dar meciul este unul fără miză.

Reclamă
Reclamă 4

”O să aduc patru sau cinci jucători cu experiență, pentru a lua titlul. Nici nu concep să nu iau titlul la anul. La anul va fi altceva. Poate e mai bine așa, poate vindeam jucătorii, așa nu-i mai vând. Vom defila în campionat la anul.

Moruțan, Olaru, Tavi Popescu, Coman, vine și el. Cine crezi tu că-i mai poate opri pe ăștia la anul? O să mai iau și un atacant. Cine o să-i mai oprească pe ăștia?”, a anunțat Gigi Becali la AS.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:55

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și