Închide meniul

EXCLUSIV | Liviu Antal a revenit în ţară şi a scăpat la limită de carantină. "Cred că pot supravieţui şi fără vaccinul anti-COVID"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2020, 18:26

EXCLUSIV | Liviu Antal a revenit în ţară şi a scăpat la limită de carantină. "Cred că pot supravieţui şi fără vaccinul anti-COVID"

Profimediaimages

Liviu Antal a plecat la timp din Lituania

Lituania a fost inclusă pe lista roşie abia după ce Antal a ajuns acasă. Restricţiile de aici sunt sunt chiar mai grele decât cele de la Vilnius.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Antal, dezvăluiri din timpul pandemiei

"Am avut şi noi unele restricţii. În momentul de faţă şi în Lituania este carantină. La începutul pandemiei s-a întrerupt şi acolo campionatul, apoi a început să se joace fără spectatori.

La ei a fost şi situaţia mai uşoară, nu au fost atât de multe cazuri. În ultimele două luni au început să aibă mai multe cazuri. Restaurantele au fost deschise pe terasă tot timpul. La un moment dat au fost deschise şi înăuntru.

Acum s-a pus şi Lituania pe lista cea roşie, dar din fericire am venit mai repede şi am reuşit să nu stau în carantină. Abia sunt de câteva zile în ţară şi încerc să mă obişnuiesc. Din fericire nu erau aceste reguli, în Lituania, ca să nu ieşim după ora 21:00 din casă", a declarat Liviu Antal pentru AS.ro.

Jucătorul care are o prezenţă în naţionala României nu ar fi tentat să se vaccineze anti-COVID.

Reclamă

"Să fiu sincer, nu cred că m-aş vaccina, cred că pot să supravieţuiesc fără acest vaccin.
Atât timp cât noi nu ştim exact adevărul, tot ceea ce se întâmplă în momentul de faţă în lume
", a mai spus Antal.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și