Închide meniul
Video

EXCLUSIV | "Mamă, nu m-a înjurat nimeni, dar pe tine să știi că te-au înjurat încontinuu". Marius Avram, dezvăluiri senzaţionale din viaţa de arbitru

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2020, 18:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:54

”Când mergeam la meciuri mă întreba mama: ”Mamă, te-au înjurat ăia la stadion?” ”Mamă, nu m-a înjurat nimeni, dar pe tine să știi că te-au înjurat încontinuu nu știu ce au avut cu tine”, a râs Marius Avram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât a fost arbitru, Avram nu și-a putut face niciun plan cu soția lui

”Se bucură că în sfârșit o să stăm acasă în weekend. În sfârșit o să putem să ne facem și noi un program stabilit dinainte că putem merge și noi peste două săptămâni la munte.

Avram a studiat în Elveția și Spania și acum s-a mutat de pe stadion în birou. El e as în economie.

”Da, acum stau cu pixul, eram obișnuit și cu pixul, dar oricum pixul îl țin în dreapta și fluierul în stânga”

După 27 de ani de arbitraj dintre care 14 în Liga 1, Avram are un singur regret:

Reclamă

”Toată cariera mi-am dorit ca, atunci când am dubii la o fază, să-mi poată spune cineva sau să pot să mă uit la televizor sau la un ecran și, dacă ar fi să spun că îmi pare rău de ceva, este că n-am apucat să prind VAR-ul în România”, a mărturisit fostul arbitru.

Avram îi ia apărarea lui Colțescu în scandalul de rasism

”Ar fi o pierdere și sper să fie susținut, să fie apărat și să se înțeleagă că el nu a greșit cu nimic în momentul respectiv și, chiar dacă vor fi sancțiuni, sper să nu îi afecteze lui traseul”, a declarat Marius Avram.

Marius Avram, unul dintre cei mai reputați arbitrii din Liga 1, nu a fost delegat la ultima etapă a anului 2020, astfel că partida dintre Dinamo și CFR Cluj a fost ultima din cariera sa.

Reclamă 4 / 0/3

El a anunțat încă de la excluderea pe lista FIFA din luna octombrie că se va retrage la sfârșitul anului, deși unii dintre membrii CCA, în frunte cu Kyros Vassaras, s-au arătat sceptici.

În urmă cu câteva săptămâni, Kyros Vassaras a explicat că Marius Avram a fost înlocuit de pe lista FIFA din cauza vârstei sale.

”Arbitrii FIFA trebuie să aibă vârsta și timpul pentru a obține experiența care să le permită să participe la cel mai înalt nivel posibil și să reprezinte arbitrajul românesc la mai multe turnee finale internaționale.

În baza acestui principiu și încrederii în filozofia noastră au apărut și rezultatele. Am sprijinit tot timpul arbitrii noștri FIFA să ajungă cât mai sus posibil”, a declarat acesta la momentul respectiv.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și