Închide meniul

EXCLUSIV | Marius Şumudică a semnat cu Rizespor! Ce se întâmplă la meciul cu Gaziantep, de mâine! Detaliile contractului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2021, 12:18

EXCLUSIV | Marius Şumudică a semnat cu Rizespor! Ce se întâmplă la meciul cu Gaziantep, de mâine! Detaliile contractului

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Şumudică poate semna azi cu Rizespor

UPDATE 15:20: Conform surselor AS.ro, Marius Şumudică e noul antrenor al lui Rizespor! Românul a semnat o înţelegere valabilă pe un an şi jumătate. Chiar dacă ar putea sta pe bancă în meciul de mâine, cu Gaziantep, Şumudică îşi va antrena echipa abia de după acest duel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Conducătorii clubului pregătesc venirea lui Şumudică. Tocmai au anunţat că l-au demis pe croatul Stjepan Tomas, tehnicianul care nu a obţinut nicio victorie în ultimele cinci etape. 

Marius Şumudică, pe punctul de a semna cu Rizespor

"Contractul cu antrenorul Stjepan Tomas a fost reziliat cu acordul părţilor. Îi mulţumit pentru ajutor şi îi urăm succes în continuare", se anunţă într-un comunicat.

Reclamă

Şumudică poate deveni antrenorul lui Rizespor cu mai puţin de 24 de ore înaintea duelului cu fosta sa echipă. Alex Maxim şi Gaziantep joacă în această etapă pe terenul grupării înfiinţate în 1953. Suporterii sunt încântaţi.

"Efectul Şumudică se va simţi încă din primul meci. O va avea adversară pe Gaziantep", a comentat un fan la anunţul lui Rizespor.

Reclamă 4 / 0/3

"În proporție de 90% ne-am înțeles cu Șumudică", a declarat preşedintele lui Rizespor, Hasan Kartal, la televiziunea NTV.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și