Închide meniul

EXCLUSIV | Mircea Lucescu, dezvăluiri despre întâlnirea cu jucătorii de la Dinamo. "Luni merg să mă testez pentru coronavirus!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2020, 14:07

EXCLUSIV | Mircea Lucescu, dezvăluiri despre întâlnirea cu jucătorii de la Dinamo. "Luni merg să mă testez pentru coronavirus!"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Mircea Lucescu se va testa pentru Covid-19

Cel mai titrat tehnician român asigură că nu s-a apropiat de jucători sau de noul staff tehnic al câinilor. Totuşi, "Il Luce" a declarat, în exclusivitate pentru AntenaSport, că se va testa pentru Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a intrat în contact cu jucătorii de la Dinamo

"Nu sunt speriat absolut deloc. Am respectat absolut toate regulile. Dacă regulile nu sunt valabile, atunci pot fi speriat. Am stat la 6 metri de ei, am avut mască, am vorbit puţin să îi încurajez şi pe urmă am plecat. Nu mi-e deloc teamă.

M-au rugat suporterii de la DDB să mă duc. Este un moment dificil şi să arăt că sunt alături de ei. O să merg luni să îmi fac test, că aşa ar trebui să fie, dar nu îmi fac deloc griji", a declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Lucescu a mers în cantonamentul echipei, la Săftica, pentru a-i încuraja pe jucători înaintea partidei cu Chindia. Lucescu a luat contact şi cu cei şase jucători de la Dinamo confirmaţi cu coronavirus. Meciul din play-out-ul Ligii 1 a fost amânat.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor 9:52 Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor” revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous 9:31 Carlo Ancelotti a spus totul despre victoria uriaşă a lui Real Madrid cu FC Barcelona: „Aşa am reuşit să câştigăm” 8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
Vezi toate știrile
Citește și