Închide meniul

EXCLUSIV | Oficialii Astrei fac scut în jurul lui Ioniţă. "Îl felicit pentru curajul pe care îl are!". Mesaj dur pentru ANAD. "Au fost trataţi ca nişte criminali"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2021, 15:24

EXCLUSIV | Oficialii Astrei fac scut în jurul lui Ioniţă. "Îl felicit pentru curajul pe care îl are!". Mesaj dur pentru ANAD. "Au fost trataţi ca nişte criminali"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Ioniţă, apărat de Bogdan Mara

Directorul sportiv al giurgiuvenilor a decis să îl felicite pe jucătorul de 26 de ani. În acelaşi timp, Mara i-a taxat pe cei de la Agenţia Naţională Anti-Doping. Ioniţă a susţinut că mărturia lui a fost făcută în urma unor "presiuni enorme" şi, mai mult, că i-a fost dictată de oficialii instituţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îl felicit pentru curajul pe care îl are, să spună lucrurilor pe nume, să spună adevărul! Pare incredibil acest lucru şi nu înţeleg de ce şi care este interesul celor de la ANAD să forţeze un jucător să declare aşa ceva! Probabil aveau nevoie de nişte ţapi ispăşitori ca să-şi demonstreze lor anumite lucruri. Este un lucru destul de grav, daca s-a întâmplat aşa, este foarte ciudat totul!", a declarat Bogdan Mara în exclusivitate pentru AS.ro.

Ioniţă, Fatai şi Takayuki au fost suspendaţi provizoriu încă din toamna anului trecut. Mara nu înţelege decizia luată de ANAD.

"Clubul Astra a fost afectat pentru că erau trei jucători importanţi pe care noi dintr-o dată nu am mai putut să-i folosim. De asta şi rezultatele pe care noi le-am avut la începutul sezonului. Nu poţi să suspenzi omul până nu demonstrezi că e vinovat! I s-a îngrădit şi dreptul la muncă. 

A fost o perioadă foarte grea pentru ei. Jucătorii au fost trataţi ca nişte criminali… cei mai mari criminali din fotbalul românesc!", a mai spus directorul sportiv al Astrei.

Reclamă

Răsturnare de situaţie în cazul de dopaj de la Astra! Alex Ioniţă şi-a retras mărturia

"Am fost supus unei presiuni enorme și am recunoscut ce mi-au spus ei să recunosc. Am explicat totul în declarația trimisă Comisiei de audiere a ANAD, care sper să adopte o decizie corectă și să oprească toată această nedreptate aici. Vreau să se știe adevărul și să nu ajungem să fim pedepsiți pe nedrept, eu sau colegii mei. Sper ca măcar cei de la Comisie să fie corecți", a declarat Ioniţă pentru GSP.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și