Închide meniul

EXCLUSIV | Olimpiu Moruţan, marele remarcat de la FCSB. "O să fie unul dintre cei mai buni şi la echipa naţională". Mesaj pentru Gigi Becali: "Nu-l mai critica!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2021, 6:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

EXCLUSIV | Olimpiu Moruţan, marele remarcat de la FCSB. "O să fie unul dintre cei mai buni şi la echipa naţională". Mesaj pentru Gigi Becali: "Nu-l mai critica!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Olimpiu Moruţan, apărat de Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir şi-a schimbat părerea despre Moruţan şi este convins că acesta poate deveni cel mai bun jucător din Liga 1. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal se aşteaptă ca Olimpiu să facă pasul, în scurt timp, şi la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: "Ar trebui ca Olimpiu Moruţan să mai rămână un an la FCSB"

"Dacă prinde puţină forţă în picioare, Moruţan va fi unul dintre fotbaliştii buni din această ţară. Olimpiu este fotbalist! Eu l-am criticat că este destrăbălat în joc, dar este fotbalist, reţineţi ce vă spun! Ar trebui, într-un an de zile, să se perfecţioneze şi să fie unul dintre cei mai buni fotbalişti şi la echipa naţională!", a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru AS.ro.

Dragomir nu înţelege strategia aleasă de Gigi Becali. A ţinut să îi transmită patronului de la FCSB să nu îl mai critice pe Olimpiu Moruţan. Inter şi Valencia sunt echipele interesate să îl transfere pe mijlocaşul de la FCSB.

"S-au făcut greşeli în lanţ. Unii fotbalişti au fost umflaţi pentru un preţ mai mare, alţii au fost umflaţi şi au un preţ mult mai mare decât cei lăudaţi. Părerea mea este că Măruţan ar trebui să mai rămână un an şi Gigi să nu-l mai critice. Va face carieră puternică în România!", a fost mesajul transmis de fostul preşedinte al LPF.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Olimpiu Moruţan

Patronul lui FCSB a pus tunurile pe Olimpiu Moruţan, după FCSB – CFR Cluj 1-1. Mijlocaşul i-ar fi cerut antrenorului, la pauză, să îl schimbe în startul reprizei secunde. Reacţia lui Moruţan l-a înfuriat pe finanţatorul ocupantei locului secund din campionatul României.

Reclamă

"Moruţan mi s-a părut bun. Când te caută AC Milan şi toate echipele…nu am ofertă, dar aşa am auzit. Dacă tu ai 22 de ani și zici: 'Domnule, nu mai poţi!'… păi nu mai cauta, tată, să te duci la echipele mari. Stai acolo, leșină pe teren, când echipa are nevoie de tine! La pauză a zis să iasă, să mai stea 15-20 de minute. 

Am fost eu prost. Ce 15-20 de minute, mă? Are capul spart, piciorul rupt? Lasă-l să leșine pe teren! Nu îi era rușine, pentru ce să îl schimbi? Îmi pare rău că am fost de acord", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Olimpiu Moruţan a adunat 12 selecţii la reprezentativa de tineret a României şi a marcat un gol. Potrivit Transfermarkt, cota lui de piaţă a ajuns la 2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Olimpiu Moruţan a marcat 8 goluri în această ediţie a Ligii 1
  • Mijlocaşul de 22 de ani a fost criticat dur de Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și