Închide meniul

EXCLUSIV | Parma le-a decis viitorul celor doi români! Ce se va întâmpla cu Dennis Man și Valentin Mihăilă: ”Sunt jucători foarte buni!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 aprilie 2021, 6:45

EXCLUSIV | Parma le-a decis viitorul celor doi români! Ce se va întâmpla cu Dennis Man și Valentin Mihăilă: ”Sunt jucători foarte buni!”

Profimediaimages

Valentin Mihăilă și Dennis Man, în tricoul celor de la Parma

Eu îi văd, fiind jucători tineri, să revină în Serie A tot cu Parma, nu cred că o să lase să plece jucătorii tineri așa de ușor”, a declarat Geraldo Alves, într-un interviu pentru AntenaSport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Bruno Alves, impresionat de Valentin Mihăilă și Dennis Man

Bruno Alves este campion european cu Portugalia și evoluează în prezent la Parma. Chiar dacă are 39 de ani, acesta nu a renunțat încă la fotbal. Într-o discuție pe care a avut-o cu fratele său, Geraldo Alves, stabilit în România, Bruno i-a caracterizat pe cei doi internaționali români.

Sunt jucători foarte buni, Mihăilă s-a adaptat foarte bine, a avut probleme cu accidentarea, dar s-a adaptat foarte bine. Dennis Man nu a avut foarte mult timp, a fost băgat pe teren după două, trei zile, dar a revenit cu goluri. Au prins echipa într-o conjunctură foarte proastă.

A remarcat viteza lui Mihăilă, fiind un jucător foarte important, Dennis Man e mai mult pe combinații, dar la Parma are probleme pentru că cei de acolo stau foarte puțin timp în terenul advers, se bazează mai mult pe contraatac. Dennis Man are multă calitate în ultima treime a terenului. Se descurcă, driblează, dă bine la poarta”, a dezvăluit Geraldo Alves pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și