Închide meniul

EXCLUSIV | Patrick Kluivert, la curent cu ştirile din România. De ce s-a supărat fostul star al Barcelonei. "Au şi ei joburile lor şi nu dă bine"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2021, 15:29

EXCLUSIV | Patrick Kluivert, la curent cu ştirile din România. De ce s-a supărat fostul star al Barcelonei. "Au şi ei joburile lor şi nu dă bine"

profimediaimages

Patrick Kluivert şi Lionel Messi, pe stadionul Barcelonei, Camp Nou

Dinamovistul Gevaro Nepomuceno joacă pentru naţionala din Curacao, care este antrenată de Guus Hiddink. Şi Patrik Kluivert a fost selecţionerul celor din Curacao. Nepomuceno vrea să-i convingă pe cei doi să se alăture programului DDB, lucru anunţat de unul dintre şefii "câinilor", Mario Nicolae. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gevaro Nepomuceno: "Nu este adevărat Patrick Kluivert va prelua Dinamo"

Declaraţiile făcute şi zvonurile apărute în presa din România, unde s-a scris că cei doi ar putea ajuta pe Dinamo şi ca investitori, l-au deranjat însă pe Kluivert. Fostul star al Barcelonei a primit informaţii de la prietenii din România. 

"Să fiu sincer, încă nu am vorbit cu Guus (n.r. Hiddink). Am vorbit cu Kluivert. A spus că i-ar plăcea să ia parte la ceea ce eu fac pentru că mereu a fost bun cu mine. A fost antrenorul meu. Apoi tot ce a apărut în ştiri este complet greşit şi nu este adevărat. Că el va prelua clubul sau chestii de genul ăsta care nu sunt adevarate. Nici el nu este mulţumit, mi-a spus asta, aşa că prefer să nu mai vorbesc şi să o lăsăm aşa", a spus Gevaro Nepomuceno.

Nepomuceno nu a renunţat la ideea de a-i convinge pe cei doi olandezi că cotizeze în programul DDB.

"Desigur, dacă pot ajuta programul, voi ajuta cu toată inima, dar nu vreau ca presa să spuna lucruri neadevărate sau să schimbe adevărul. De asta nu vreau sa ma implic in asta. Au şi ei joburile lor şi nu va da bine daca presa spune că o persoană care are deja un job va veni sa fie aici", a mai spus Nepomuceno, pentru Antena Sport.

Reclamă

În vârstă de 44 de ani, Patrick Kluivert este acum director la Academia lui Barcelona, club pentru care a jucat din 1998 până în 2004.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și