Închide meniul

EXCLUSIV | Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că va fi dat în judecată de Adi Popa și Alexandru Stan

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 aprilie 2020, 16:24

EXCLUSIV | Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că va fi dat în judecată de Adi Popa și Alexandru Stan

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali a reacționat după ce a aflat că va fi dat în judecată

Adi Popa a fost primul jucător care nu a fost de acord cu decizia patronului și a decis să își caute dreptatea în instanță. Al doilea jucător care vrea să îl dea în judecată pe Becali este Alexandru Stan. Finanțatorul FCSB nu pare deranjat că poate ajunge la tribunal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Să dea şi vedem ce zice judecătorul”, a spus, sigur pe el, Gigi Becali pentru Antena Sport.

Becali vrea să îl vândă pe Planic după ce l-a băgat în șomaj tehnic

Deși l-a băgat în somaj tehnic, Gigi Becali vrea să scoată bani de pe urma lui Bogdan Planic. Gigi Becali a dezvăluit că are o ofertă din Rusia pentru Bogdan Planic, jucător de care vrea să se despartă pentru 500.000 de euro. Rușii au oferit 350.000.

"Eu am cerut un milion, ei au dat 350, eu am cerut 500. Dacă dau 500, îl vând", a spus Becali în exclusivitate la AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță Vezi toate știrile
Citește și