Închide meniul

EXCLUSIV | Se antrenează cu starurile lui Juventus, dar îşi doreşte să joace pentru Rapid. Motivul pentru care o refuză pe FCSB!

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iunie 2020, 19:05

Reclamă
EXCLUSIV | Se antrenează cu starurile lui Juventus, dar îşi doreşte să joace pentru Rapid. Motivul pentru care o refuză pe FCSB!

Profimediaimages

Radu Drăguşin ia în calcul să joace pentru Rapid

Integralist pentru bianconeri în patru meciuri din Youth League, Drăguşin este atent şi la meciurile din România. Ar fi tentat de o exprienţă la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin, dispus să joace în tricoul Rapidului

Fundaşul central al lui Juventus U23 a dezvăluit motivul pentru care ar accepta o ofertă de la Rapid, dar nu şi una de la FCSB.

"Nu pot să zic că am o echipă preferată, dar pentru că impresarul meu e Florin Manea, aş alege Rapid. Poate, la final de carieră, o să mă duc acolo. Nu cred că se pune problema să mă duc la FCSB, nu cred!", a declarat Drăguşin în exclusivitate pentru AntenaSport.

Radu Drăguşin a jucat deja pentru naţionalele U17 şi U19 ale României. Îşi doreşte să ajungă cât mai repede la reprezentativa de seniori.

"Cred că visul oricărui român care joacă fotbal este să asculte imnul la un meci oficial. Cât mai curând sper să ajung şi la echipa mare a lui Juventus. Întâi să fac parte din lotul oficial şi după să ne batem la titluri!", a mai reacţionat jucătorul descoperit de Academia Regal Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Cât trebuie să achite clubul care şi-l doreşte 23:05 LIVE VIDEOPalermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 22:30 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco Vezi toate știrile
Citește și