Închide meniul

EXCLUSIV | Şefii lui Dinamo, acuzaţi pentru scandalul cocaina. "Nu l-aş fi primit înapoi după escapada la munte". Ce îi transmite Cristi Pulhac lui Magaye Gueye

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 martie 2021, 16:15

EXCLUSIV | Şefii lui Dinamo, acuzaţi pentru scandalul cocaina. "Nu l-aş fi primit înapoi după escapada la munte". Ce îi transmite Cristi Pulhac lui Magaye Gueye

Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Dinamo, criticată dur de Cristi Pulhac pentru "scandalul cocaina" provocat de Magaye Gueye

Cristi Pulhac îi acuză pe conducătorii lui Dinamo şi pe antrenorul lui Jerry Gane de scandalul cocaina în care Magaye Gueye a fost testat pozitiv după meciul cu FCSB din Cupa României. Pulhac spune că senegalezul nu trebuia transferat în Ştefan cel Mare şi că trebuia dat afară după ce s-a filmat în piscină alături de două prietene, în timp ce înjură pe Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cisti Pulhac, despre scandalul de dopaj de la Dinamo: "Am crezut că e o glumă"

"- Se vede lipsa de organizare, pentru că eu ştiu că atunci când se aducea un jucător, păi se interesau de el. Erau interesaţi de viaţa lor personală şi atunci ar trebui investigat mult mai bine ca să nu se mai ajungă în situaţii de genul ăsta. Când am deschis ziarele şi am citit, nu mi-a venit să cred. Am zis ca e o glumă.
– Tu, dacă ai fi Jerry Gane, dacă ai fi antrenorul lui dinamo, l-ai mai primi?
– În primul rând, dacă eram antrenor, nu l-am mai fi primit după escapada de la munte, pentru că şi aşa trec printr-o perioada proastă. Putea fi evitată situaţia asta dacă luau măsuri din prima. Pentru că genul ăsta de persoană care a venit în România şi, mă rog, care spunea în video că nu-l interesează situaţia clubului, nu cred că mai merită să mai stea la echipă"
, a spus Cristi Pulhac, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cristi Pulhac: "Erau unii care fumau şi alergau mai mult decât cei care nu fumau"

În urmă cu 16 ani, Pulhac a fost implicat şi el într-un scandal uriaş. A fost filmat la o petrecere în timp ce cânta "Steaua e numai una", alături de Torje şi Ropotan. Fostul dinamovist spune că el şi-a înţeles greşeala şi acuză tratamentul preferenţial de care au parte jucătorii străini care ajung în România.

"De ce trebuie sa suferim tot timpul noi, jucătorii români?! Cei străini mai tot timpul au fost aşa mai sus decât noi, mai protejaţi. În orice ţară, în care am plecat şi am jucat, jucătorii străini erau pe planul doi. 

Nu cred că e cineva uşă de biserică. Poţi să consumi alcool şi în familie, şi de sărbători, fumatul la fel. Erau unii care fumau şi alergau mai mult decât cei care nu fumau.

Reclamă

Eu când am făcut o greşeală, nu a căzut totul pe mine, pe numele meu. A căzut pe întreg clubul şi trebuie să îţi asumi treaba asta. Adică, nu eşti doar tu, persoana fizică. Faci parte dintr-un colectiv. Dintr-un brand în primul rând şi brand-ul ăla te-a scos în faţă. Brandul cade primul", a mai spus Pulhac.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și