Închide meniul

EXCLUSIV | Şumudică nu are de gând să plece de la Rizespor: "Iau în calcul să merg şi în Liga a doua!". Cum îi ameninţă pe granzii din Turcia

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 8:46

Reclamă
EXCLUSIV | Şumudică nu are de gând să plece de la Rizespor: "Iau în calcul să merg şi în Liga a doua!". Cum îi ameninţă pe granzii din Turcia

Abaca Press via Hepta

Marius Şumudică e gata să rămână şi în Liga a doua la Rizespor

Marius Şumudică a preluat-o pe Rizespor pe 19 ianuarie, după ce s-a despărţit cu scandal de Gaziantep. Antrenorul român a vrut să îşi dea demisia după ultimul eşec, împotriva lui Erzurum. Acum, a ţinut să infirme zvonurile care îl dau plecat în cazul unei noi înfrângeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: "Rămân la Rizespor, indiferent ce se întâmplă"

"Nişte idioţenii, nişte lucruri care nu-şi au rostul. Am un an şi jumătate de contract. Din respect, îl voi duce la bun sfârşit, indiferent ce se va întâmpla cu această echipă. Dar eu sper ca anul acest să salvez această echipă, iar anul viitor, la fel cum am făcut la Gaziantep, să devenim o forţă şi să ne batem în primele zece echipe ale campionatului.

Este visul meu în momentul de faţă. Vreau să-i fac pe suporterii din Rize să fie bucuroşi şi să nu mai trăiască emoţiile pe care le trăiesc an de an, salvându-se de la retrogradare pe fondul ultimelor etape", a spus Şumudică pentru AS.ro. 

Marius Şumudică îi ameninţă pe granzii din Turcia: "Vreau ca la anul să le fie frică de Rizespor"

Şumudică a făcut calculele şi spune că Rize are nevoie de cinci victorii în ultimele 16 etape ca să se salveze. Sezonul viitor, vrea să bage spaima în granzii din Turcia.

"Vreau să le spun tuturor celor din Turcia că Şumudică e acelaşi care a fost la Gaziantep, în ceea ce priveşte volumul de muncă. E acelaşi care a fost şi la Kayseri şi va rămâne acelaşi la Rize, chiar va încerca să dea şi mai mult, pentru ca tuturor echipelor din Turcia să le fie frică la anul când o vor întâlni pe Rizespor", a mai spus Şumudică.

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică: "Iau în calcul să merg şi în Liga a doua cu Rizespor"

Antrenorul român a luat în calcul şi situaţia în care echipa sa nu va reuşi să se salveze. El vrea să rămână la Rize, deşi în liga secundă sunt acceptaţi doar tehnicienii turci.

"Dacă voi intra în posesia actelor de cetăţean turc, şi anume să am acel paşaport, iar conducerea îmi va de credit, iau în calcul să merg şi în Liga a doua cu Rizespor şi să îi antrenez şi în Liga a doua", a mai spus Marius Şumudică pentru AS.ro

Rizespor a câştigat o singură dată în ultimele 12 meciuri jucate în toate competiţiile. În Super Lig, echipa pregătită de Şumudică este pe locul 14, cu 26 de puncte, la două puncte de Başakşehir, prima echipă clasată pe un loc retrogradabil. Următorul meci e pe 22 februarie, în deplasare, cu Ankaragucu.

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:02

FotoGigi Becali a dezvăluit ce discuţie va avea cu jucătorii în avion: „Poate le rămâne în cap!”

10:39

FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK

9:50

Decizia radicală luată la doar câteva ore după atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului

9:31

Simona Halep – Arina Rodionova LIVE TEXT (13:00), în primul tur de la Hong Kong. Simo revine în circuit după 5 luni

9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și