Închide meniul

EXCLUSIV | "Suntem tot săracii şi amărâţii Europei!". Dumitru Dragomir, enervat de transferul lui Dennis Man la Parma. De ce crede că acesta se va impune în Serie A

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2021, 21:04

EXCLUSIV | "Suntem tot săracii şi amărâţii Europei!". Dumitru Dragomir, enervat de transferul lui Dennis Man la Parma. De ce crede că acesta se va impune în Serie A

Parma Calcio 1913

Dennis Man şi patronul lui Parma, Kyle Krause, după semnarea contractului

Dennis Man a trecut cu bine de vizita medicală şi a fost prezentat oficial astăzi de Parma. Italienii vor achita 13 milioane de euro lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: "Suntem tot săracii şi amărâţii Europei"

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, şi-ar fi dorit ca Man să mai rămână în campionatul intern.

"- Ce înseamnă acest transfer pentru România?
– O pacoste! În loc să-i vedem aici şi să ne bucuram de ei, îi vedem pe la diferite echipe. Noi suntem tot săracii Europei şi amărâţii Europei"
, a spus Dragomir, pentru AS.ro.

Acesta crede că Dennis Man va trebui să se ridice la nivelul sumei plătite de Parma. Românul este cel mai scump transfer făcut de când clubul are un nou patron.

Dumitru Dragomir: "E şi băiat drăguţ, are şi o prietenă frumuşică! Bravo lui!"

"- Normal, ar trebui la banii ăştia să îşi dea silinţa să joace. E un copil cuminte, îi place performanţa, are moral de competiţie mare. A prins forţă în picioare acum, forţa psihică îl caracterizează. E un tip tăcut, nu deranjează prin vorbe. 
– E frumos?
– E şi băiat drăguţ, are şi o prietenă frumuşică! Bravo lui! E bine educat! Am auzit că e bine educat! Felicitări părinţilor",
a mai spus Dumitru Dragomir.

Reclamă

Ce a spus Victor Becali despre comparaţia dintre Dennis Man şi Adrian Mutu

Dennis Man va îmbrăca tricoul echipei la care a jucat şi Adrian Mutu. Unul dintre impresarii care a contribuit la realizarea transferului i-a transmis atacantului în vârstă de 22 de ani că are mult de muncă pentru a ajunge la performanţele "Briliantului" din Serie A.

"- Îl depăşeşte pe Mutu?
– Acum nu putem să… Mutu are 100 şi ceva de goluri în Italia! (…) Vedeţi Ibrahimovici ce face la 39 de ani?! Man poate să mai aibă 14-15 ani de jucat la alt nivel"
, a spus Vitor Becali pentru Antena Sport. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și...

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și