Închide meniul

EXCLUSIV | "Vor ajunge la judecată!". Dumitru Dragomir o sfătuieşte pe Anamaria Prodan să renunţe la scandal. "Giovanni şi Victor Becali, cei mai tari impresari din ţară"

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2021, 14:22

EXCLUSIV | "Vor ajunge la judecată!". Dumitru Dragomir o sfătuieşte pe Anamaria Prodan să renunţe la scandal. "Giovanni şi Victor Becali, cei mai tari impresari din ţară"

as.ro

Anamaria Prodan, în conflict cu Gigi Becali pentru transferul lui Dennis Man

  • Dumitru Dragomir, sfat pentru Anamaria Prodan
  • Când crede că se va încheia conflictul cu Gigi Becali

Anamaria Prodan a reacţionat dur după ce Gigi Becali a ales să facă transferul lui Dennis Man la Parma prin intermediul vărului său, Giovanni Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: "Singurul care e stăpânul jucătorului e Gigi Becali"

"Toţi au drepatate, absolut toţi au dreptate! Fii atentă ce îţi spun. Vor ajunge la judecată! Singurul care e stăpânul jucătorului e Gigi Becali.

Ăsta este capitalismul! Peştele mare îl înghite pe cel mic! Acesta este capitalismul! Iar Gigi Becali a înţeles cel mai bine acest capitalism şi cum se fac banii. Nu e el stăpânul?! Nu a finanţat el clubul? Nu a cumparăt el din banii lui jucătorul?", a spus Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Reclamă

Fostul şef al LPF este convins că jignirile vor fi date rapid uitării.

"Domne', asta este viata în business, joci la mai multe capete. Dar nu vă temeţi, ei se împacă. Gigi pune benzină pe foc şi după aia ştie să liniştească focul.

Reclamă

Gigi Becali uită până mâine că s-au jignit! Cu mine cum a fost? Ne-am jignit şi seara ne duceam şi jucam împreună jocuri de noroc. Convingerea mea e că într-o săptămânnă ajung la o înţelegere şi totul se stinge. Trebuie să se înţeleagă pentru că toţi au dreptatate aici", a mai spus Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir: "Ana e sămânţă de scandal, dar ştie să-şi conducă afacerile"

Dragomir spune că Giovanni şi Victor Becali au reuşit cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 pentru că au relaţii foarte bune în lumea fotbalului.

"-Nu vedeţi pe ce sume vinde Giovanni (n.r. Becali)?! Giovanni şi Victor sunt cei mai tari impresari din această ţară, după aceea urmează Ana (n.r. Anamaria Prodan) şi mai sunt câţiva, 5-6 impresari tineri.
-Poate Ana să le ţină piept fratilor Becali?
-Nu! Şi pierde dacă face scandal. Pierde enorm, pierd toţi! Bine, şi Ana e sămânţă de scandal, dar e diplomată. Are minte Ana şi ştie cum să-şi conducă afacerile. Şi eu am fost sămânţă de scandal. Din toate scandalurile am pierdut! Dacă mergeam pe blat, mai aveam un hotel ca ăsta! Am pierdut enorm făcând scandal!"
, a mai spus Dumitru Dragomir.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”