Închide meniul

FABULOS! Ilie Dumitrescu a interzis apa minerală la Steaua: ”De mâine, toată lumea, apă plată!” Florin Tene, lecție de viață de la ”bătrânii vestiarului” :)

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2021, 14:01

FABULOS! Ilie Dumitrescu a interzis apa minerală la Steaua: ”De mâine, toată lumea, apă plată!” Florin Tene, lecție de viață de la ”bătrânii vestiarului” :)

AS.ro

Florin Tene, povești de senzație la AS.ro LIVE

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Florin Tene, povești de senzație la AS.ro LIVE

A interzis apa minerală la Steaua, după ce a revenit din Mexic. Florin Tene a dezvăluit cum i-a surprins Ilie Dumitrescu pe Miu, Roșu sau Ciocoiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A interzis apa minerală la Steaua

Cei de la Steaua erau obișnuiți să consume apă minerală ”în cantități industriale”. De cele mai multe ori, apa minerală era folosită în combinație cu vinul.

Apa plată este cea mai bună pentru sportivi. Asta am pățit-o când am venit din Turcia la Steaua. A venit Ilie Dumitrescu din Mexic și a zis: de mâine, toată lumea, apă plată.

Reclamă

Toți se uitau așa Roșu, Miu Ciocoiu, Reghe. La noi se bea numai apă minerală, în cantități industriale. Trecerea a fost grea. Eram obișnuiți să fie apa minerală, dar pe lângă apă, mai era și un vin bun”, a dezvăluit Florin Tene la AS.ro LIVE.

Florin Tene, lecție de viață de la ”bătrânii vestiarului” 🙂

Tene și-a amintit de faptul că a primit o lecție de viață de la ”greii” din vestiarul celor de la Moreni. Fostul goalkeeper a învățat cum să facă sprițul. Lui Florin Tene i s-a explicat cum se toarnă apa-n vin :).

Reclamă

Îmi aduc aminte, la Flacăra Moreni, primul lucru când am ajuns acolo, ”greii” mi-au spus clar, vrei să aperi aici. Am spus da. M-au luat lângă ei la rummy: vezi paharele alea, când vezi unul gol, îl umpli imediat.

Le-am pus eu acolo, am pus vin, după apa minerală. S-au oprit toți. Le-a căzut tabla pe masă: ce faci, Florine! Nu așa, pui apa minerală de sus în jos 🙂”, a mai spus Florin Tene.

Reclamă 4 / 0/3

Tene a povestit la AS.ro LIVE cum a ajuns să fie portar. Fostul goalkeeper a sărit cu umbrela de la etajul 1 al blocului în care locuia.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:04
„Îl vedeai pe Ianis Hagi titular?” Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia – România
Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România - Columbia
AntenaPLAY • 25 mart., 8:20
Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România – Columbia: „Eu văd varianta asta!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Echipa naţională • 22 mart., 22:18
FOTO
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!