Închide meniul
Video

Fanii echipelor din Liga 1 se testează pe Arena Naţională. Florin Bratu le poate urma exemplul!

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 18:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:40

  • Arena Naţională, asaltată de medici şi fani
  • 10.500 de oameni vor fi testaţi pentru coronavirus

Suporterii echipelor din Bucureşti se vor testa pentru coronavirus pe Arena Naţională. Aşa îşi mai potolesc din dorul de stadion. E o ocazie bună şi pentru Florin Bratu să revină pe cel mai mare stadion din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Craiova, pe 8 martie, e ultimul eveniment care a avut loc pe arena de 55.000 de locuri. Atunci, au fost doar fotbaliștii în arenă, pentru că accesul fanilor a fost blocat în ziua meciului. Pandemia se declanşa în lume. Bucureştenii vor fi testaţi chiar pe Arena Naţională pentru Covid-19.

Lupta cu pandemia se mută pe Arena Naţională

Moruţan, Coman, Cicâldău şi Nistor sunt ultimii oameni care au călcat pe Arena Naţională. Roş-albaştrii s-au impus atunci cu 4-1 şi au obţinut un succes extrem de important în lupta pentru titlu. Aşa au reuşit să îi egaleze la puncte pe olteni. Nu s-au putut bucura alături de suporteri la reuşite.

Reclamă

La două luni şi jumătate distanţă, fanii echipelor din capitală au meci cu noul coronavirus pe Arena Naţională. Ei pot veni cu tricourile favoriţilor să se testeze şi să se simtă ca la derby-uri. Şi Florin Bratu se gândeşte să-şi facă testul pe stadion.

"Este posibil să merg, dar oricum am făcut testarea aici, la Concordia Chiajna, în urmă cu o săptămână. A fost totul în regulă, dar mă testez de cate ori va fi nevoie. De ce nu?

Reclamă

Cu cât ne testăm mai mulţi, cu atât este mai bine pentru că trebuie să ştim şi să depăşim această fază", a reacţionat Florin Bratu.

Fostul atacant a preluat-o pe Concordia Chiajna la începutul lunii ianuarie. Sezonul s-a încheiat deja pentru el. În Liga 2 continuă doar lupta pentru promovare. Antrenorul ilfovenilor îşi face lotul pentru următoarea ediţie de campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: "Atât de urât!"
Extra • 23 mart., 10:54
„Chiar în halul ăsta? Opreşte!” Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: „Atât de urât!”
România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 22 mart., 23:41
România – Irlanda de Nord 1-1! „Tricolori” au început drumul spre EURO 2024 cu o remiză pe Arena Naţională
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Echipa naţională • 22 mart., 22:18
FOTO
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Scandal la meciul FCSB - Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare!
Liga 1 • 17 mart., 22:21
Scandal la meciul FCSB – Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare! Gigi Becali a fost acuzat direct: „A trecut la următorul nivel”
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor